LG 42LA6130, televizor 3D LED de 107 cm

LG 42LA6130 nu face parte dintr-o serie nouă de televizoare LED cu tehnologie 3D și spun asta pentru că a fost lansat anul trecut. totuși, arată bine și ecranul generos e binevenit. Face parte dintr-o serie reușită deoarece oferă cam ce e mai bun în acest buget și trebuie luat în considerare faptul că are o diagonală generoasă. Cu siguranță nu poate fi considerat a fi un televizor accesibil dar trebui luat în considerare diagonala generoasă. Apreciez finisajul argintiu deoarece e rar iar pe majoritatea e negru lucios. Există serii care arată cam la fel ca și aceasta, însă fiecare serie oferă ceva deosebit ori în plus/minus.

Celelalte modele pot fi alternative și dacă nu vă convine rata de refresh, sunt câteva alternative mai mici mai performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un televizor care poate converti o imagine 2D în una 3D, deci nu e nevoie de un media player 3D ori de conținut 3D. Dacă doriți să folosiți televizorul pentru conținut media, e bine să alegeți unul cu tehnologie 3D.

Are difuzoare incorporate care sunt destul de puternice dar nu zic că nu era loc de mai bun. Sunet e destul de natural cu tehnologia sunet clar II. Pe partea de imagine are o diagonală de de 42 de inci iar ecranul e iluminat cu tehnologie Direct LED. Are multe caracteristici speciale de imagine și nu voi face o listă cu ele. Playerul multimedia integrat nu e foarte performant dar cu el puteți viziona fișiere media de pe medii externe.

Porturile sale sunt corespunzătoare pentru un televizor clasic, doar modelele Smart oferă mai multe și normal să fie așa deoarece e nevoie de diverse periferice pentru unele aplicații ori să vă ușureze navigarea. Pachetul include și două perechi de ochelari 3D. Funcția MHL necesită doar un gadget compatibil și un cablu USB (în timpul redării gadgetul își încarcă bateria).

Plusuri: are MHL, tehnologie 3D, design plăcut pe argintiu, fiabilitate ridicată, sunet clar II, două HDMIuri și altele.
Minusuri: doar 2 perechi de ochelari sunt incluși.

Nu are nevoie de mai multe porturi ori de WiFi cât timp nu e un Smart TV. Cred că refreshul putea fi mai bun dar și 100 Hz e ok comparativ cu modelele mai vechi care aveau doar jumătate. Jos ma pus și un clip cu despachetarea acestui LG 42LA6130 și se poate observa că nu e chiar așa de mic.

Te-ar mai putea interesa