LG 42CS460, televizor LCD la reducere

Actualizare: LG 42CS460 are în momentul de față un preț de 1499 lei, având o reducere de 300 lei, bani de care poți lua un suport TV de perete Hama 12026, 23″- 50″ și un media player Egreat R6A-II. Vezi aici alte televizoare la oferta „până la 800 lei reducere la TV cu diagonală 40-42 inci”.

Articolul din 4.04.2012
Îmi plac televizoarele LG deoarece arată foarte bine, vin cu tehnologie actuală și singurul minus care îl au ar fi lipsa dts-ului. Acest LG 42CS460 a venit în România la începutul anului 2012 și se recomandă prin faptul că e un televizor LCD LG de 106 centimetri cu suport Full HD și player multimedia capabil. Spre surprinderea mea, are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e foarte mic din câte vedeți.

Poze

Arată precum seria din 2011 de televizoare LG și are un design exterior destul de sobru… dacă pot spune așa. Culoarea TV-ului e neagră și e una caracteristică televizoarelor moderne. La partea de design nu vine cu ceva deosebit și care ar trebui neaparat menționat.

Pornit
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

42CS460 are un ecran de 42 inci, adică undeva la 106 centimetri, și ecranul acestui aparat e de tip LCD ceea ce înseamnă că imaginea e una clară și consumul de curent e mic. Având un ecran de peste un metru cred că nu e mare un consum de 120W și nu știu să vă spun cu exactitate din ce clasă de eficiență energetică face parte.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; garanția sa poate fi extinsă până la 4 ani; fiabilitatea e crescută ca la oricare aparat TV; greutatea e incredibil de mică dacă luăm în considerare faptul că are ecran de peste un metru; e dotat atât cu tuner DVB T cât și DVB C, iar DVB-C-ul e util vizionării posturilor HD de la cablu în cazul în care nu sunt codate; se poate monta pe perete și în acest fel va ocupa mai puțin spațiu în cameră deoarece dacă ar trebui să-l puneți pe o masă/dulap special atunci și acel dulap ar ocupa ceva spațiu.
Contra: era interesant dacă ecranul era unul LED, iar suportul dts era un alt plus. Boxele nu sunt chiar așa de puternice având doar 10W ambele, per total.

Concluzie

42CS460 e televizorul ideal în cazul în care vrei un TV care să poată fi utilizat pentru vizionarea oricărui tip de fișier (nu știu dacă suportă *.mkv și asta deoarece există mai multe configurații ale acestui TV), dar și la urmărirea posturilor TV digitale. Pentru a vă face o părere despre meniul TV-ului vă recomand vizionarea clipului de alături care e cu un model similar.

Lasă un comentariu