LG 39LN577S, Smart TV alb de 99 cm

LG 39LN577S e o alegere bună dacă vreți un televizor LED mai deosebit adică care să oferă multe caracteristici speciale. Acele caracteristici sunt oferite de faptul că e un Smart TV și care vă pot fi de folos atunci când nu vreți să vă uitați la posturi TV ci să navigați pe web, vizionați filme ori să socializați. Arată destul de bine chiar dacă e pe alb, dar există modele destul de similare și pe negru dar au un alt cod. S-ar potrivi perfect într-o cameră bine iluminată, cu geamuri mari iar dacă vi se pare prea mare pentru măsuța din sufragerie, îl puteți monta pe perete cu un suport. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

E în totalitate pe alb și spun asta deoarece există modele care au spetele pe verde (probabil ca să le distingi mai bine).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Sonorizare e mai mult decât decentă, adică e peste medie. Puteți viziona orice filme și să jucați chiar și jocuri pe acesta, însă are doar HDMI (deci dacă aveți un PC cu DVI ori VGA, trebuie fie un cablu fie alegeți o placă video mai performantă pentru PC). Rezoluția nu putea fi decât una FullHD că doar diagonala e de 39 de inci. Aș fi prefer o rată de refresh ceva mai mare pentru un Smart TV dar și așla e suficientă – 100 Hz.

Playerul integrat își faci bine treaba având în vedere că recunoaște multe formate dar tot nu se compară cu unul extern. Porturile sale sunt cele cunoscute și de la alte televizoare similare, doar că acesta aduce mai multe HDMIuri și USBuri. Nu voi face o listă cu toate acele caracteristici speciale dar voi enumera doar cele mai improtante: WiDi, Smar Home, MHL, Skype, browser web etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: toate funcții speciale oferite de Smart TVuri, designul, calitatea construcției și calitatea imaginii.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest LG 39LN577S e o posibilă opțiune în acest buget și spun asta deoarece nu e singurul producător care oferă astfel de televizoare și mai toate televizoarele acestui an au un design elegant. Acele alternative pot veni de la Samsung ori Philips, dar și Sony doar că sunt ceva mai scumpe. Vă recomand să luați un model care a apărut anul acesta deoarece cele de anul trecut mi se par depășite în multe privințe și nu arată chiar așa de bine ca și acestea.

Te-ar mai putea interesa