LG 32LS3400

Dacă te interesează un televizor nou cu o diagonală mare atunci îți recomand acest model deoarece e din 2012 și nici nu costă mult. LG 32LS3400 e un model de tip LED care are un ecran de 81 centimetri și vine cu multe tehnologii legate de imagine. Normal că are tuner DVB C și de aceea nu o să aveți probleme în a vedea posturile TV digitale. Filmele vor putea fi văzute și ele deoarece aparatul are player integrat. Eu zic că un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare și de aceea îl recomand cu căldură.

Poze

Are un aspect foarte bine pus la punct și se vede de la distanță că e vorba despre un LG. Din lateral se poate vedea că e un TV foarte subțire și mai ar trebui adăugat că nici nu are o greutate prea mare deoarece cântărește doar 9 kilograme. Ecranul are o diagonală mare de 32 inci și asta vă va facilita vizionarea posturilor TV preferate la calitate maximă.

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

32LS3400 are un ecran mare de 81 inci și de aceea, după cum spuneam mai sus, o să puteți viziona filme HD la calitate foarte bună. Ecranul e unul HD plus și din câte am văzut pe o cutie scria că are panel IPS. Montarea nu va fi prea complicată deoarece are sub 10 kilograme, iar dacă vreți să-l montați pe perete atunci nu știu cum exact o să faceți acest lucru… dar românul e inventiv.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand renumit și are un excelent raport între preț și calitate; fiabilitatea e și ea destul de bună deoarece are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la 3 sau 4 ani; vine cu player integrat însă nu pot spune cu certitudine că poate reda orice tip de fișier media.
Contra: putea avea ecran Full HD și acest lucru ar fi facilitate vizionarea filmelor Blu-ray fără pierderi de detalii.

Concluzie

Dacă vrei un TV cu o diagonală medie și cu un excelent raport între preț și calitate atunci îți recomand cu căldură acest 32ls3400 de la LG deoarece are multă tehnologie utilă. Utilizarea aparatului nu e deloc grea și din această cauză cred că ar fi foarte bun atât pentru persoane vârstnice cât și pentru tineri pasionați de tehnologie.

Te-ar mai putea interesa