LG 32LN5400, TV cu panou IPS

LG 32LN5400 e un televizor din noua generație de televizoare a anului 2013 și se laudă cu un ecran mare de 81 centimetri a cărui rezoluție e de 1920×1080 pixeli și cu un panou (panel) IPS ceea ce garantează unghiuri de vizibilitate foarte bune. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor de top al anului 2013, dar și un film cadou, adică The Hobbit – An unexpected journey pe DVD.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest televizor. Poate remarcați faptul că are un design foarte similar cu cel al noilor televizoare Samsung. Nu știu dacă LG s-a luat după Samsung sau invers, dar televizorul arată bine. Normal că poate fi montat și pe un perete cu ajutorul uni suport de genul Barkan E20.B.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Televizorul de față e unul cu un ecran de 32 de inci, iar datorită panului cu IPS o să puteți vedea clar filmele, indiferent din ce unghi vă uitați la ecran. Puteți urmări chiar și filme Blu-ray, lucru pentru care aveți nevoie și de un player Samsung BD-ES5000.
Dacă vreți să vedeți un film de pe o memorie USB sau un hard extern atunci acest lucru se poate face prin intermediul playerului multimedia integrat. Dar, pentru a vedea filmul DVD care-l primiți cadou aveți nevoie de un player precum cel amintit mai sus.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu o multitudine de porturi, printre care aș aminti HDMI și MHL; consumul de curent nu e prea mare, iar din această cauză putem spune despre televizor că e unul prietenos cu mediul înconjurător.
Contra: software-ul nu e unul Smart, deci nu poate fi considerat ca fiind un Smart TV; nu vine cu suport 3D și nici nu e 3D Ready.

Concluzie

Acesta e unul dintre cele mai reușite televizoare ale momentului, venind la pachet doar cu cele mai utile caracteristici cum ar fi tuner dublu de tip digital, player multimedia și altele. Despre utilizare trebuie spus că e un TV foarte ușor de folosit și de aceea e bun și pentru părinți sau cei care nu prea au tangențe cu tehnologia.

Te-ar mai putea interesa