LG 32LK610BPLB, televizor LED cu soft smart și rezoluție HD

Modelul LG 32LK610BPLB e unul disponibil în anul 2018 și vine cu webOS care e considerat ca fiind cel mai stabil sistem de operare pentru televizoare. Chiar dacă rezoluția e doar HD, televizorul are o diagonală mare așa încât filmele să se vadă bine.

Acest televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un televizor care nu doar arată bine, dar care afișează o imagine de calitate superioară indiferent de situație.
Din imaginea de alături puteți vedea că are un design minimalist, iar din această cauză o să poată fi pus pe un perete fără probleme (vă trebuie un suport TV 200×200).


Pro

Diagonala televizorului LG 32LK610BPLB e una de 32 inci, adică 81 centimetri, iar din această cauză avem parte de un televizor de top. Va fi perfect pentru orice fel de divertisment (de la Netflix și până la posturi TV la calitate HD).
Modelul acesta are tuner digital de tipul DVB T2/C/S2 și două intrări de antenă. 😉
Conectarea la net se poate face cu sau fără cablu, iar navigarea se poate face prin intermediul browserului web din dotare.
Dacă nu vă place telecomanda cu care vine atunci trebuie știut că e compatibil cu telecomenzi Magic Remote.
Poate fi utilizat și pe post de monitor, dar culorile vor fi mai cinematice decât cele ale unui monitor. Poate fi conectat la un PC pentru filme sau lucruri similare.

Contra

Era bine dacă ar fi avut rezoluție 1920×1080 (1080p sau Full HD), dar de la o anumită distanță nu se vede diferența dintre HD și Full HD… deci economisiți bani.

Verdict

Televizorul de față e unul care se adresează persoanelor cu un buget restrâns, dar care vor un televizor premium, fiabil și care să poată fi utilizat pentru conținut din orice sursă (Internet, memorii USB, cablu, transmisii digitale etc).
După cum scriam mai sus, acest televizor suportă telecomenzi Magic, iar dacă vreți să conectați o tastatură bluetooth atunci și acest lucru e posibil deoarece aparatul are bluetooth.

Te-ar mai putea interesa