LG 32LJ590U, televizor ieftin cu WebOS 3.5

Televizorul LG 32LJ590U face parte din cea mai recentă serie Smart, motiv pentru care cea mai nouă versiune de WebOS – 3.5. Totuși, nu e vorba de un televizor foarte performant dar mi se pare că e de ajuns chiar și pentru cei puțin pretențioși. Interfața e prietenoasă la acesta și nu cred că are sens să luați în calcul alt brand, pentru că alte branduri oferă un sistem de operare diferit. La final am pus o prezentare cu acea versiune de WebOS și cred că sunt multe motive pentru a alege un televizor cât mai nou.

Arată foarte bine în special că nu e în totalitate pe negru și piciorușele îi oferă o stabilitate destul de bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile tehnice sunt conforme cu bugetul și sunt de ajuns pentru o diagonală de 81 cm. Dacă nu vizionați conținut 1080p, nu are sens să dați bani în plus. Totuși, dacă folosiți servicii ca Netflix, v-aș recomanda chiar și un televizor 4K deoarece oferă posibilitatea alegerii unui abonament mai bun (dar și conexiunea la internet trebuie să fie foarte bună).

Puteți observa destul de ușor dacă un televizor e Smart sau nu deoarece are conector LAN, dar varianta de sus oferă și tehnologie wireless pentru cei care au un router wireless performant. Poate rula fără probleme posturi TV la calitate HD și cam aceasta e calitatea maximă oferită de furnizori. De aceea, mulți dintre voi alegeți să vă uitați la filme de pe PC/laptop sau poate vă folosiți de un media player.

Păreri pro și contra

Cel mai nou WebOS vine cu mai multe caracteristici speciale și nu sunt prezentate chiar toate în clipul de la final, ci le veți vedea doar cele mai interesante.

LG 32LJ590U e unul dintre cele mai bune televizoare accesibile de pe piață, dar e loc de mai bine. Sunetul nu e foarte puternic, dar variantele cu ecran de peste 100 cm au sisteme audio cu difuzoare mai mari. Chiar și caracteristicile tehnice sunt mai bune la televizoarele mari, de aceea există și o diferență semnificativă de preț.

Te-ar mai putea interesa