LG 32LJ510U, televizor cu Resolution Upscaler

Televizorul LG 32LJ510U e un model ceva mai special decât altele și se poate observa că are o interfață diferită. Din păcate nu e un model Smart și se poate ajunge la această concluzie pentru că nu are conector LAN. Acesta e un televizor cu jocuri pentru cei mici și nu sunt cine știe ce, dar îi puteți pune și alte jocuri dacă le descărcați pe un stick. Jocurile pot fi controla doar prin intermediul telecomenzilor LG Quick Remote și cred că treptat jocurile vor avansate pentru a fi jucate și de către adulți.

Prețul nu e chiar de neglijat dar e justificat de numărul mare de caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face partea din cea mai recentă generație de televizoare și de aceea are și tehnologii ca: Resolution Upscaler, Color Master Engine, Virtual Surround, Sunet Clar, difuzoare de 20W etc. Toate acestea îmbunătățesc experiența și nu trebuie să fie neapărat FullHD dacă nu obișnuiți să vizionați un conținut atât de mare. E adevărat că filmele 1080p ocupă mult spațiu, se descarcă greu și parcă mai bine e să le luați la o calitate video 480p (poate alegeți să vizionați pe stream). Până la urmă, televizorul are tehnologie Resolution Upscaler care mărește calitatea imaginii dacă e inferioară.

Pe partea de dotări nu duce lipsă de nimic, puteți vizionare filmele de pe PC sau de pe un mediu de stocare extern (stick USB sau HDD). Mie îmi plac stick-urile USB 3.0 deoarece sunt compacte și viteza de transfer e foarte mare.

Păreri pro și contra

Toate acele caracteristici speciale sunt motive pentru a alege un astfel de model și prețul e corect pentru ce oferă. E perfect pentru o sufragerie, în special dacă vreți să-i țineți ocupați pe copii. Sunetul e puternic și clar la acesta, dar nu cred că veți găsi un televizor mai bun la acest capitol și în acest buget.

LG 32LJ510U arată foarte bine și nu cred că mai e nevoie să pun o prezentare video. Ideea e că televizoarele arată mai bine în realitate decât în poze, în special dacă sunt oferite de branduri atât de experimentate.

Te-ar mai putea interesa