LG 32LJ500U, televizor elegant cu USB Media Player

Televizorul LG 32LJ500U e un model destul de similar cu varianta terminația V doar că cel de jos are imagine HD Ready și sistem audio de 10W. Cu alte cuvinte, e ceva mai accesibil și poate că este de ajuns pentru o cameră nu foarte mare. Dacă vreți un televizor pentru o cameră mare cum ar fi o sufragerie, puteți opta pentru unul de cel puțin 101 cm care aduce după sine niște dotări mai bune cum am văzut de varianta mai sus menționată.

Chiar merită să-l alegeți deoarece nu sunt multe televizoare cu astfel de specificații, design elegant și preț atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit ca un monitor deoarece are conectivitate foarte bună (are 2 HDMI-uri). Cam toate televizoarele pot fi folosit precum monitoare doar că nu toate au caracteristici tehnice identice. Acesta are un sistem audio ceva mai bun deoarece difuzoarele sunt de tip Down firing, adică e similar cu cel al subwooferelor.

Chiar dacă ecranul pare mic, diagonala e destul e generoasă pentru a viziona serialele preferate și nici nu cred că veți încerca o calitatea video mai mare decât HD. Are și un tuner TV performant – DVB-T2/C/S2, adică puteți recepționa posturi TV HD dacă abonamentul vă poate oferi acest tip de conținut. Chiar nu merită să cumpărați un televizor second hand deoarece nu oferă nimic în plus și prețul nu e cu mult mai mic.

Păreri pro și contra

Acest brand oferă destul de multe televizoare cu dotări interesante, iar cel de sus merită încercat. Pentru a câștiga spațiu, televizorul poate fi montat pe perete cu un suport de montare VESA 100 cu 100 (e o promoție limitată cu suport cadou). Eu cred că arată destul de bine și pe o comodă cu acele piciorușe de pe margine.

LG 32LJ500U arată la fel ca și cel cu imagine 1080p, dar nu sunt multe prezentări video sau poze cu acesta deoarece nu e unul Smart. Televizoarele Smart sunt cele mai căutate de la ora actuală doar că nu prea le găsiți sub 1000 de lei, dacă vreți să fie cu sistem de operare și nu cu software simplu.

Te-ar mai putea interesa