LG 32LB570B, TV Smart LED de 81 cm

Televizorul LG 32LB570B e un LED cu caracteristici Smart dar am mai văzut un model similar doar că acela avea o imagine HD. Ambele sunt televizoare Smart cu design similar iar restul caracteristicilor tehnice sunt cam același. Arată bine în acest preț ca și celălalt model, dar și apreciez că nu e pe negru (cam toate modelele sunt pe negru). Oricum pe viitor televizoarele performante nu vor mai avea o ramă așa de evidentă, se tinde spre o ramă cât mai îngustă. Îmi plac televizoarele Smart pentru că ofer multe soluții media, opțiuni și tehnologii audio/video superioare. Veți găsi puține motive pentru a nu opta pentru unul.

Prețul său e foarte atractiv dar trebuie menționat că ecranul e doar 768p, adică nu e FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Poate că nici nu aveți nevoie de o imagine prea detaliată și o rezoluție HD pare alegerea perfectă. Dacă până acuma ați văzut filme doar la PC ori laptop, nu prea are sens să vă luați unul prea mare deoarece nici nu obișnuiți să vizionați filme 1080p. E nevoie de o diagonală mare dacă aveți o cameră mare, dar și distanța dintre voi și televizor trebuie să fie destul de mare.

Sonorizare mi se pare bună cu difuzoare de 10 W iar un sistem home cinema ar fi un plus pentru cei care vor o experiență mai pe măsură. Pe partea de imagine are un refresh de 100 Hz, o diagonală de 81 cm, o imagine de 1366 cu 768 pixeli și altele.

Dacă nu obișnuiți să vizionați posturi TV, cu acesta puteți accesa internetul ori diverse servicii că doar are și aplicații. Acesta are 3 USBuri, 3 HDMIuri, port audio PC, component și altele, însă are doar wireless ready (are nevoie de adaptor). O mare parte din caracteristicile sale speciale se datorează faptului că e un televizor de tip Smart: teletext: 2000 pagini, Remote App, MHL 2.0, WiDi, LG CLoud, DLNA etc.

Plusuri: are toate acele caracteristici speciale, claritatea sunetului, imagine fără blur, aplicațiile, funcțiile și puteți folosi cu acesta chiar și o telecomandă specială – Magic Remote.
Minusuri: are doar wireless ready.

LG 32LB570B nu se adresează oricui și spun asta datorită prețului iar prețul mi se pare justificat în mare parte (e ceva mai mare decât la altele deoarece e ).

Te-ar mai putea interesa