LG 32LB5700, televizor smart 81 cm

Dacă nu sunteți la curent cu știrile atunci trebuie să știți că LG a lansat noua gamă de televizoare din 2014 printre care se numără și modelul LG 32LB5700. Acest televizor e unul modern cu port de rețea integrat, însă nu are wi-fi fiind doar Wireless Ready. Deci, acest model se adresează în principal persoanelor care vor un televizor care să arate bine și să afișeze o imagine foarte calitativă.

Nu doar că are niște unghiuri de vizibilitate excelente mulțumită panoului IPS, ci are și un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un aparat care arată excelent și are doar cele mai elementare funcții. Legat de aspect puteți vedea din imaginea de alături că e un model deschis la culoare.

Televizorul
Televizorul

Televizoarele mai vechi nu aveau suport dts pe partea audio, însă acest model are așa ceva, lucru care înseamnă în principal că o să puteți vedea filme (*.mkv) cu sunet. Pe partea video are un ecran de 81 centimetri care are rezoluție 1920×1080 pixeli cu panou IPS. Acest tip de panou se evidențiază prin unghiuri de vizibilitate mult mai bune în comparație cu panourile TN.
Puterea consumată e de 40W, lucru care trebuie mulțumit în principal faptului că ecranul e unul realizat cu LED-uri.
Pe partea de porturi are WiDi care e o alternativă fără fir (wireless) la HDMI. Acesta e un port foarte util, dar trebuie să aveți și un laptop care are și el acest port.

Lucrurile pozitive la modelul acesta sunt prețul mic (simbolic… am putea spune), că nu arată rău, ușurința în utilizare și are multiple tunere utile la vizionarea de canale HD fără a folosi un receptor.

Deci, dacă vrei un televizor modern ca funcționalitate și aspect atunci acest 32LB5700 ar trebui să fie pe lista ta. Nu e cel mai avansat televizor smart, dar are ceea ce e mai important (suport aplicații etc).
Cred că acest model ar putea fi un excelent cadou pentru persoane vârstnice pentru că utilizarea sa nu e deloc complicată.

Te-ar mai putea interesa