LG 32LA660S, Smart TV 3D cu 400 Hz

Chiar dacă nu e cel mai accesibil televizor LED de pe piață, LG 32LA660S impresionează prin tehnologii și caracteristicile tehnice oferite. Deasemenea, designul e pe măsura seriei care e una destul de performantă – LA660S. Pare destul de cunoscută serie și spun asta deoarece a fost o serie similară numită LM660S, doar că aceasta e mai nouă. O serie mai nouă oferă multe dotări standard care înainte erau în categoria celor speciale. Cel mai important aspect oferit de acest model e rata de refresh mare, astfel că imaginea se schimbă fluid fără blur. Deasemenea anu trebuie uitat că poate converti imaginea și că are multe funcții Smart. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Marginile sunt înguste și e nermal să fie așa că doar e vorba de o serie foarte nouă dar și performantă.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Pe partea de audio îi lipsesc doar subwooferele incorporate, dar și așa sonorizarea e puternică și clară. Pe partea de imagine observ o rată de refresh foarte bună – 400Hz, care e necesară pentru cei care nu vor să-l folosească ca și un tv obișnuit. Oferă multe tehnologii de imagine dar care probabil le și știți de la variantele mai mari. Puteți să-l folosiți fie în mod 3D fie în mod 2D, fără nici un player suplimentar.

Playerul incorporat mi se pare destul de bun și e nevoie doar de o memorie USB ori de un hard disk extern pentru a reda filme (în caz că nu aveți un laptop ori lat player prin apropiere). E normal să aibă un număr mai mare de porturi HDMI și USB, că doar e un Smart TV. Multe dintre caracteristicile sale speciale le veți găsi și la alte Smart TVuri de la acest producător însă caractersticile tehnice sunt ceva mai bune decât la altele.

Fiind un Smart TV, puteți naviga pe web, socializa, viziona alt conținut media în afară de cel oferit de diverse posturi TV etc. Funcția MHL e nou și e nevoie de un smartphone compatibil pentru a o folosi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imagine foarte clară și culori naturale, toate acele caracteristici speciale, multe porturi HDMI și USB, sunet puternic și clar.

Minusuri: nu e cel mai ieftin televizor de 32 inci.

Concluzie

Acest LG 32LA660S e o alegere excelentă dacă nu vă interesează diagonala ci doar vă doriți să fiți în pas cu tehnologia. Chiar dacă nu e cea mai mare diagonală, pentru unii 81 cm sunt suficienți în special dacă televizorul e poziționat undeva aproape de ei.

Te-ar mai putea interesa