≡ Meniu

LG 29UM65-P, monitor LED IPS de 29 inci

LG 29UM65-P e un monitor Ultra HD cu aspect 21 pe 9 deci e ideal pentru multitasking. Se poate vedea din poza de jos că puteți deschide două ferestre. Deci puteți vedea mai bine din poza de jos, iar dacă vă interesează unghiurile de vizibilitate, am pus un clip la final. Are un design interesant și nu are un aspect 16 pe 9 ca la restul monitoarelor, deci nu se adresează oricui. Îl puteți folosi acasă dar și la lucru împreună cu aplicații speciale. Porturile sale sunt diversificate și destul de utile deoarece e vorba de HDMI, DisplayPort etc. Pe partea de sunet are difuzoare incorporate însă nu le recomand celor pasionați de muzică și filme, un sistem 2.1 e mult superior (dar depinde și de alegere).

prețul său mi se pare foarte bun deoarece nu sunt multe monitoare ca și acesta și nu poate fi comparat cu oricare altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Monitorul

Monitorul

Diagonala sa e de 29 inci dar aspectul e ceva mai lat decât la alte monitoare. De aceea și rezoluție e una de 2560 x 1080 pixeli, deci nu e Retina ci Ultra HD. Contrastul dinamic e unul de 5 milioane la 1, iluminarea e de 300 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 178 grade etc. Unghiurile așa de mari se datorează panoului IPS.

Ca și facilită ți oferă difuzoare stereo de 3 W fiecare. Pe partea de conectori are: DVI, HDMI, intrare audio PC, ieșire căști și DIsplayPort. Nu are VGA dar cine ar conecta la un port VGA așa un monitor?

Plusuri: unghiuri de vizibilitate mari, design elegant, multe tipuri de intrări video, iluminare bună și imagine clară.
Minusuri: nu sunt.

LG 29UM65-P e o soluție bună pentru cei care ar avea nevoie de 2 monitoare și nu și le permit. Jos se pot viziona imaginea oferită de un model similar și cam așa e la toate IPS-urile. Doar după diagonala sa se poate observa că are un aspect ultra wide. Clipul de jos nu cred că vă poate ajuta să vă faceți o idee despre designul său, dar am pus o poză mai sus cu acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu