LG 29MT49VP, televizor și monitor cu Gaming mode

Televizorul LG 29MT49VP poate fi folosit ca un monitor datorită conectivității și caracteristicilor tehnice. Designul e destul de compact, deci va ocupa destul de puțin loc pe birou, iar pentru a economisi spațiu se poate alege un suport pentru perete. Chiar și așa nu cred că va deranja pe cineva deoarece are un stativ destul de subțire. Un astfel de monitor poate fi pus în dormitor datorită dimensiunilor, dar să nu credeți că e mic – 72 cm. Calitatea imaginii e decentă dacă alegeți un conținut media corespunzător, pentru că are Triple XD engine.

Pentru ce oferă, prețul mi se pare satisfăcător dar e loc de mai bine pe partea de specificații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt disponibile chiar și televizoare Smart de dimensiuni mici de la mai multe branduri, însă funcționalitatea e limitată deoarece nu e vorba de un sistem de operare, ci e un software ceva mai simplu. Dacă conectați un laptop sau desktop cu un HDMI, chiar nu mai aveți nevoie de funcții Smart.

Sonorizarea e asigurată de cele două difuzoare de 5 W fiecare și de câteva tehnologii audio – Virtual surround, volum auto, egalizator. Pot spune că e la fel de performant ca și un monitor deoarece are unghiuri de vizibilitate de 178 grade, luminozitate de 200 cd/mp, timp de răspuns de 5 ms, contrast dinamic mare etc. Cu modul pentru jocuri contrastul e îmbunătățit pentru a depista mai ușor inamicii în zonele întunecate. Când vizionați filme, vă recomand modul cinema deoarece oferă niște setări de imagine interesante.

Păreri pro și contra

Calitatea sunetului e decentă dacă nu sunteți obișnuiți să setați volumul spre maxim. Playerul multimedia integrat e util pentru cei care nu pot pune un laptop sau desktop alături și dețin o memorie USB. Toate televizoarele noi oferă o conectivitate foarte bună deoarece oferă cel puțin un HDMI, USB 2.0, slot CI+ și minijack pentru căști.

LG 29MT49VP face parte dintr-o serie care oferă și variante mai mici dacă vreți aceleași dotări dar pentru un buget mai mic. Nu e vorba de o serie prea populară, motiv pentru care sunt puține poze cu aceasta.

Te-ar mai putea interesa