LG 29LN450B, televizor de 73 cm cu 100Hz

Televizorul LED LG 29LN450B e unul dintre noile modele care promit un plus de eleganță camerei în care doriți să-l puneți, o imagine clară indiferent că vă jucați jocuri ori vizionați filme, redare media prin USB și altele. Nu e un Smart TV deci nu are tehnologie wireless, multe porturi ori aplicații. Nici nu puteți avea astfel de pretenții la un așa preț. Observ că nu are nici tehnologie de conversie a imaginii dar în general televizoarele 3D sunt de cel puțin 81 cm deoarece o diagonală mai mare oferă și acea experiență cinematografică. Alternative sunt destule chiar și de la alți producători în cazul în care nu vă place ce oferă acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e similar cu cel al monitoarelor de la acest producător însă nu e la fel de subțire și elegant ca un monitor. Totuși impresionează prin eleganță în special că e vorba de un negru lucios, margini înguste și panou de control bine realizat.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Chiar dacă nu are tehnologie 3D, imaginea e foarte bună pentru vizionarea de filme iar un sistem audio nu e necesar deoarece cel incorporat e decent. Spun asta deoarece are două difuzoare de 5W fiecare, sunet clar și altele. Diagonala e de 73 inci care e evidentă din codul televizorului, iar rezoluția e cea obișnuită – HD. Claritatea imaginii e decentă având în vedere MCI-ul – 100 Hz. Am observat că toate televizoarele lansate anul acesta au cel puțin 100 Hz. Cele cu 50Hz sunt modele mai vechi și nu prea le recomand.

Sunt importante și funcțiile speciale și dacă televizoare are redare USB, deoarece nu toți au un laptop sau un player pentru vizionarea de filme. Astfel că puteți folosi o memorei USB pentru stocare filmelor iar apoi să le vizionați pe tv.

Are nu număr mic de porturi însă cele mai importante sunt USBul, HDMIul, VGAul și mufa pentru căști. Mai re și alte porturi dar pe acelea le știți de la alte televizoare. Cu MHL puteți viziona filme de pe telefon, iar telefonul se va încărca de la televizor pentru o vizionare mai lungă a filmelor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are atât HDMI cât și VGA (puteți conecta și un desktop pentru a-l folosi ca monitor), funcția MHL, sunetul etc.

Minusuri: rezoluție HD.

Concluzie

Acest LG 29LN450B e un televizor ieftin dar care se mai poate ieftini deoarece a apărut recent pe piață, de aceea verificați ce modele mai sunt disponibile și poate veți găsi unul mai bun în același buget. Însă dacă aveți un smartphone cu MHL, acest televizor e numai bun.

Te-ar mai putea interesa