LG 27EA53VQ-P, monitor LED IPS 27 inci

LG 27EA53VQ-P e o alegere excelentă dacă vă plac jocurile, filmele ori să folosiți aplicații. Spun asta deoarece are caracteristici bune pentru aceste tipuri de sarcini. Deasemenea, poate fi o alegere bună pentru a-l folosi ca și televizor, dacă desktopul vostru are tuner TV sau alegeți un tuner extern. Îmi plac foarte mult designul și apreciez că e foarte subțire. Există modele și cu diagonală inferioară care fac parte din aceeași serie, doar că prețul e diferit. Caracteristicile speciale nu sunt influențate de mărimea unui monitor, ci în funcție de seria respectivă. Imaginea e clară indiferent cum îl folosiți ori de unghiul de vizibilitate.

Nu e nevoie de un buget prea mare iar dacă nu vi-l permite pe acesta, optați pentru cel de 24 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul de 27 inci e perfect pentru cei care vor o imagine generoasă dar și detaliată deoarece rezoluția e una 1080p. Deci puteți reda filme până la calitate 1080p, dar nimeni nu vă oprește să vizionați chiar și filme 720p. Tehnologia de iluminare e LED ca la majoritatea modelelor iar aceasta oferă avantaje precum: contrast dinamic mare, culorii vii și consum redus. În plus, acest monitor are panou IPS care e cunoscut pentru unghiurile de vizibilitate mari. Deci din cele precizate anterior nu cred că mai are sens să vă enumăr caracteristicile de imagine deoarece mie mi se par bune.

Ca și facilități are doar VESA 75, nu și boxe integrate. Unele monitoare au și tuner incorporat, deci poți fi folosite ca și televizoare (telecomanda e inclusă). Ca și porturi are: VGA, DVI și HDMI. Adică are cam tot ce vă puteți dori, iar dacă aveți un desktop și o consolă, le puteți conecta în același timp la monitor (cu condiția ca desktopul să aibă VGA ori DVI). Ca și .

Plusuri: are multe porturi video, consum redus de energie, design elegant, caracteristici de imagine bune, poate fi pus pe perete etc.
Minusuri: poate că nu oricine și-l permite.

LG 27EA53VQ-P e o alegere bună dacă aveți un desktop de tip multimedia ori de tip gaming. Nu spun că nu ar fi bun și pentru cei care folosesc doar aplicații ori pentru navigare web. Un ecran generos e util și pentru cei care proiectează ori editează diverse. Jos e un clip care v-ar putea ajuta să vă faceți o idee despre el.

Te-ar mai putea interesa