LG 24MT46D-PZ, TV LED IPS de 24 de inci

LG 24MT46D-PZ e un televizor LED care poate fi folosit și ca un monitor deoarece are imagine 1080p. Chiar și designul sugerează că e vorba de un monitor, însă spre deosebire de cele clasice are tuner incorporat. Spre deosebire de televizoarele accesibile și cu imagine mică, acesta arată mai bine și dotările sunt mult peste. După cum știți televizoarele mici au doar imagine HD, dar sunt și televizoare FullHD cum e acesta. Cu panoul IPS imaginile sunt clare indiferent de unghiul de vizibilitate și unghiurile sunt aproape maxime. Puteți alege să vizionați filme chiar dacă aveți un laptop în apropiere datorită intrării HDMI.

Prețul său e destul de atractiv chiar dacă există televizoare de 24 de inci mai ieftine. Imaginea sa e mult superioară altor televizoare și poate fi comparată cu cea a monitoarelor premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Tehnologia de iluminare LED dar panoul e cu tehnologie IPS (unghiurile de vizibilitate sunt aproape maxime). Pe partea de audio are difuzoare de 5 W care mi se par puternice. Imaginea are o diagonală de 61 cm și o rezoluției 1080p. Restul caracteristicilor sunt la fel de bune de aceea nu le voi mai enumera.La capitolul design, se poate observa finisajul negru lucios și standul rotunjit. Acestea dau un plus de eleganță și nu toate televizoarele au așa ceva.

Are un player integrat cu care puteți reda conținut media. Oricum media playerele externe sunt mult mai bune. Ca și conectori are VGA, HDMI, USB etc. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: HDCP, EPG, ARC și Picture in Picture (PIP). Putea să aibă mai multe caracteristici speciale în acest preț.

Plusuri: imagine 1080p, are HDMI, difuzoare destul de bune, unghiuri de vizibilitate mari, imagine clară etc.
Minusuri: nu prea are.

LG 24MT46D-PZ e un televizor reușit din cele mai multe puncte de vedere, iar pentru cei pasionați de tehnologii, un media player integrat cu suport media mai avansat era util sau să aibă funcția MHL. Prin MHL puteți reda filme sau orice alt ceva de pe un smartphone fără a folosi un cablu HDMI, e nevoie doar de un cablu USB.

Te-ar mai putea interesa