LG 24M45H, monitor LED de 23.6 inci

LG 24M45H e un monitor reușit deoarece are o diagonală bună – 23 inci, arată bine, are HDMI și caracteristici de imagine bune. Noile monitoare au un aspect diferit deci le puteți diferenția (de vechile monitoare) dar și confunda dacă e vorba de aceeași generație. Îmi plac noile monitoare deoarece au caracteristici tehnice bune, marginile monitorului sunt înguste iar pe viitor poate sunt îndepărtate. Dacă nu vă palce acesta, există modele similare cu diagonală diferită iar HDMI-ul e prezent în special dacă imaginea e FHD. Aceasta nu e o regulă pentru toate seriile deoarece există modele de 21 inci care au doar VGA.

Prețul e destul de bun ținând cont de caracteristici, generație și aspect. Ca și alternative veți găsi modele cu ecran diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ca și caracteristici are: o imagine de 23.6 inci, iluminare LED, unghiuri de vizibilitate mari, timp de răspuns de 5 ms, iluminare bună și aspect lat. Mai sunt și alte caracteristici importante și care pot influența calitatea imaginii dar nu cred că are rost să vi le enumăr deoarece sunt aceleași pentru toate modelele acestei serii.

Ca și dotări are montare VESA, VGA și HDMI. Îmi place că pot să-l montez pe perete dar acea montare necesită un kit corespunzător care nu costă mult. Portul HDMI e cel mai bun și de aceea puteți folosi chiar și un laptop ca și player media extern. Pe partea de consum are 21 W, care e cel maxim și poate că nici nu obișnuiți să alegeți o luminozitatea prea mare (nu are sens dacă nu aveți o cameră prea luminoasă). Există adaptoare HDMI-DVI dacă desktopul vostru are doar DVI și mai există variantă să luați o altă placă video pentru desktop.

Plusuri: are port HDMI, montare VESA, rezoluție 1080p, unghiuri de vizibilitate bune, timp de răspuns bun etc.
Minusuri: nu prea are.

LG 24M45H se potrivește alături de un desktop multimedia sau chiar office deoarece nu vă oprește nimeni să-l folosiți pentru navigare web ori pentru multitasking. Există monitoare cu ecrane chiar mai alte (ultra wide), dar la acelea prețul e mai mare și e normal să fie așa.

Te-ar mai putea interesa