LG 24EA53VQ-P, IPS de 24 de inci

LG 24EA53VQ-P e un monitor IPS de 24 inci și care merită achiziționat deoarece oferă caracteristici foarte bune pentru orice tip de utilizator. Deci poate fi folosit atât pentru vizionarea de filme, aplicații office ori jocuri. Apreciez că vine cu cele mai uzuale intrări video, astfel puteți conecta în același timp un PC, laptop ori consolă de jocuri. E o serie noua care oferă modele în diverse dimensiuni, dar există serii similare care pot fi considerate alternative la acesta. Dacă vă plac monitoarele cu unghiuri de 178 de grade, puteți alege și un monitor mai mic (21.5 inci), deoarece veți economisi bani iar rezoluția e una similară. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că are un design clasic și nu unul din clasa premium, oricum în realitate arată mai bine decât în poze.

Monitorul
Monitorul

Specificații tehnice

Display-ul său e unul de 23.8 inci (diagonală vizibilă), dar poate fi rotunjită la 24 inci. E normal că are o rezoluție 1080p și doar cele de 18.5 inci au o rezoluție HD (cele peste 18.5 inci au rezoluție FullHD). Caracteristicile de imagine sunt următoarele: timp de răspuns de 5 ms, luminozitate de 250 cd/mp, contrast de 5 milioane la 1 și unghiuri de vizibilitate de 178 grade.

Ca și facilități are: boxe integrate și montare pe perete 100 cu 100 mm. Chiar dacă nu aduce un tuner TV incorporat puteți lua unul extern sau la PC. Astfel puteți folosi monitorul ca și TV. Porturile video ale acestui model sunt DVI, VGA și HDMI. Nivelul de energie consumat e foarte scăzut dar nu depășește 27 W (ține de setările monitorului).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are panoul IPS (oferă o imagine clară din orice unghi l-ați privi), are cele mai uzuale porturi video, consum mic, poate fi montat pe perete, timp de răspuns de 5 ms, rezoluție FullHD etc.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest LG 24EA53VQ-P e un monitor care poate fi conectat la un PC modern, player ori consolă datorită numărului mare de porturi. Dacă nu-l veți alege pe acesta, e bine ca monitorul să aibă un timp de răspuns de maxim 5 ms chiar dacă nu sunteți un gamer înrăit. Dacă nu aveți deja un PC și vreți să faceți o alegere ieftină, alegeți cu încredere Serioux deoarece sunt ieftine iar componentele hardware sunt decente.

Te-ar mai putea interesa