LG 23EN43V-B

LG 23EN43V-B e varianta cu panou TN a lui LG 23EA63V-P care are panou IPS și se evidențiază prin ecran mare de 23 de inci, rezoluție Full HD și porturi de toate felurile (HDMI, DVI-D și VGA). Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar pe acești bani beneficiem de un periferic cu tehnologie LED care presupune un consum inferior de curent comparativ cu cele care au LCD, iar imaginea e mai clară.

Aspect

Ecranul e unul mare de 23 de inci cu o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli, iar asta înseamnă că o să puteți vedea filme Blu-ray fără probleme și fără vreo pierdere de detaliu. Dacă vi se pare că monitorul e prea mare și că nu încape pe birou atunci aveți posibilitatea de a-l monta pe un perete prin intermediul Vesa.

Perifericul
Perifericul

Caracteristici tehnice

23EN43V-B vine cu o incredibilă imagine, iar asta trebuie mulțumit în principal datorită faptului că are rezoluție Full HD și tehnologie LED incorporată. Ecranul e unul subțire și din acestă cauză și greutatea e una mică de 2.4 kilograme… adică foarte puțin. Mulțumită tehnologiei LED incorporată acest model are un consum de circa 27W care e unul foarte mic.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la pachet cu porturi de tip analog cât și digital; garanția e una clasică de 2 ani și poate fi mărită la mai mult cu Garanția Plus; corespunde mai multor standarde printre care se numără TUV și CE, iar din această cauză știm că e un monitor testat și făcut să reziste cât mai mult; aspectul e unul foarte plăcut și sobru în același timp, motiv pentru care monitorul ar fi bun chiar și într-o firmă.
Contra: nu are panel IPS.

Concluzie

Monitorul de față e unul foarte bun pentru cei care sunt adepții filmelor sa jocurilor. Timpii de răspuns sunt ok, dar trebuie reținut faptul că nu e un monitor de jocuri, ci mai mult unul multimedia-office. Nu e deloc greu de montat deoarece este un aparat plug and play, iar dacă nu vă descurcați cu ceva atunci puteți apela cu încredere la manualul cu instrucțiuni de utilizare.

Te-ar mai putea interesa