≡ Meniu

LG 23EN43V-B

LG 23EN43V-B e varianta cu panou TN a lui LG 23EA63V-P care are panou IPS și se evidențiază prin ecran mare de 23 de inci, rezoluție Full HD și porturi de toate felurile (HDMI, DVI-D și VGA). Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare, iar pe acești bani beneficiem de un periferic cu tehnologie LED care presupune un consum inferior de curent comparativ cu cele care au LCD, iar imaginea e mai clară.

Aspect

Ecranul e unul mare de 23 de inci cu o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli, iar asta înseamnă că o să puteți vedea filme Blu-ray fără probleme și fără vreo pierdere de detaliu. Dacă vi se pare că monitorul e prea mare și că nu încape pe birou atunci aveți posibilitatea de a-l monta pe un perete prin intermediul Vesa.

Perifericul

Perifericul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

23EN43V-B vine cu o incredibilă imagine, iar asta trebuie mulțumit în principal datorită faptului că are rezoluție Full HD și tehnologie LED incorporată. Ecranul e unul subțire și din acestă cauză și greutatea e una mică de 2.4 kilograme… adică foarte puțin. Mulțumită tehnologiei LED incorporată acest model are un consum de circa 27W care e unul foarte mic.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la pachet cu porturi de tip analog cât și digital; garanția e una clasică de 2 ani și poate fi mărită la mai mult cu Garanția Plus; corespunde mai multor standarde printre care se numără TUV și CE, iar din această cauză știm că e un monitor testat și făcut să reziste cât mai mult; aspectul e unul foarte plăcut și sobru în același timp, motiv pentru care monitorul ar fi bun chiar și într-o firmă.
Contra: nu are panel IPS.

Concluzie

Monitorul de față e unul foarte bun pentru cei care sunt adepții filmelor sa jocurilor. Timpii de răspuns sunt ok, dar trebuie reținut faptul că nu e un monitor de jocuri, ci mai mult unul multimedia-office. Nu e deloc greu de montat deoarece este un aparat plug and play, iar dacă nu vă descurcați cu ceva atunci puteți apela cu încredere la manualul cu instrucțiuni de utilizare.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu