LG 20MT48DF-PZ, televizor IPS cu mod gaming

Un televizor care poate fi pus oriunde deoarece nu ocupă mult spațiu e acest LG 20MT48DF-PZ. Dacă vă doriți un model de 81 cm, atunci trebuie să vă îndreptați atenția spre o altă serie, dar și bugetul trebuie să fie mai generos. În general, televizoare mai mari oferă caracteristici tehnice și dotări mai bune. Deci, nu vor fi diferențe doar la diagonală, de aceea uneori prețurile sunt mult mai mari în cazul unor televizoare.

Chiar dacă nu aveți un buget generos, nu aveți nevoie de un televizor mai scump pentru că acesta oferă o calitate superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model care nu oferă interfață Smart, dar care poate fi folosit ca monitor alături de un PC. Dacă nu aveți boxe la PC, atunci ar trebui să-l conectați cu un cablu HDMI. Difuzoarele televizorului sunt de 3W fiecare, însă nu se compară cu un sistem de 2.1. E dotat cu un tuner TV digital performant, player multimedia integrat și o mulțime de porturi utile (HDMI, Scart, USB, CI). Se poate conecta un stick USB dacă nu vreți să puneți un laptop alături pentru a reda conținutul media.

La caracteristicile sale speciale veți observa că sunt: modul Eye Comfort, player media integrat cu interfață USB, tehnologie Motion Eye Care și modul pentru jocuri.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit fără stand dacă nu vă place să-l aveți pe masă, adică optați pentru un kit de montare pentru perete. Arată foarte bine deoarece are un finisaj negru lucios și rama e îngustă, cum ar trebuie să fie la o generație nouă. Imaginea e una de calitate și suficient de mare. Sistemul audio e puternic dacă nu alegeți să puneți televizorul într-o cameră prea mare.

Nu prea se mai lansează multe televizoare ca și LG 20MT48DF-PZ și nu merită să alegeți un model de la un brand chinezesc. Oferă caracteristici tehnice bune și dotări pe măsură pentru cât costă, dar e loc de mai bine. Tot mai multe televizoare sunt FullHD sau Ultra HD, dar nu le găsiți în acest buget.

Te-ar mai putea interesa