LG 20M35A, monitor de 19.5 inci

LG 20M35A e un monitor ceva mai mic și se poate observa din numele său. De asemenea, se poate observa și seria – M35, care e una ieftină și oferă variante în câteva mărimi. Există și alte serii de la acest brand care pot fi luate în considerare. În general, LG oferă soluții office/multimedia decente și care se pot adresa oricui. Prețurile sunt destul de atractive cam la toate modelele și veți observa că sunt destul de apreciate monitoarele acestui producător. Îl puteți conecta chiar și la un laptop dacă vreți o imagine mai mare dar nu e cu mult mai mare. Un monitor care ar merită achiziționat ar fi unul de cel puțin 21 de inci, dar poate că nu vreți să vă depășiți bugetul.

Poate că nu aveți un buget mare sau poate că nu doriți să dați prea mulți bani pe un monitor, de aceea există monitoare ca acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Caracterisiticile speciale sunt următoarele: ecran de 19.5 inci, iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms, rezoluție de 900 pixeli, unghiuri de vizibilitate bune și iluminare de 200 cd/mp. Poate fi pus pe perete însă doar dacă aveți un kit de montare VESA 75. Ca și conectori are VGA și port audio. Fiind un monitor ieftin, nu are multe dotări iar un monitor mare are caracteristici superioare dar și mai multe intrări video (sau mai bune).

Caracteristicile speciale sunt:Dual Smart Solution, Flicker safe, DDC/CI, Intelligent Auto (setează automat rezoluția), Key Lock, Plug & Play, Picture Mode, Reader Mode și super Energy Saving. Consumul de energie e de 16 W care e destul de mic și e cel maxim. Deci poate fi și mai mic dacă alegeți o luminozitate redusă.

Plusuri: ecran HD+, consum redus, poate fi pus pe perete, poate fi mutat cu ușurință și toate acele caracteristici speciale.
Minusuri: nu are DVI.

Dacă vreți ceva ieftin pentru un desktop simplu, LG 20M35A poate fi alegerea corectă sau o variantă puțin mai mare. Cu siguranță vă place filmele, de aceea v-aș putea recomand unul de 21 inci cu imagine 1080p și panou ceva mai bun. Un panou performant poate influența în mod pozitiv imaginea, adică unghiurile de vizibilitate să fie mai mari.

Te-ar mai putea interesa