Lenovo Yoga C930-13IKB, laptop cu ecran 4K și 1TB SSD

Laptopul Lenovo Yoga C930-13IKB face parte din segmentul premium și e un ultraportabil convertibil cu hardware impresionant. Aici mă refer la faptul că are cel mai avansat procesor i7, memorie de 16GB, SSD de 1TB și un ecran 4K. Toate acestea pot să difere în funcție de prețul laptopului, însă nu veți găsi un laptop atât de compact și cu componente mai bune. Marginile ecranului sunt subțiri, motiv pentru care laptopul a devenit mai mic și inițial ați putea zice că e un laptop de 12 inci.

Din poza de jos se vede că are o construcție solidă și destul de subțire, cu balamale care permit plierea completă a ecranului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea vin cu noul procesor i7-8550U, dar sunt și cu acel Core i5-8250U. Acum nu știu care v-ar fi mai de folos, dar eu aș alege o variantă cât mai avansată pentru că anumite aplicații cer multe resurse hardware. În plus aveți SSD mai mari și mai multă memorie pe cele cu i7.

Ecranul e la fel de important ca și configurația, pentru că detaliile trebuie să fie cât mai multe atunci când editați sau vreți să vedeți o imagine cât mai naturală. Poate că pentru o diagonală de 13.9 inci, acea rezoluție 4K pare cam exagerată însă odată ce-l veți avea nu cred vă veți mai uita la alt laptop.

Păreri pro și contra

Oferă un ecran destul de mare pentru dimensiunile sale, au fost folosite doar materiale premium, cel mai bun ecran de pe piață cu tehnologie touch (suportă până la 10 degete), performanțe impresionante, dotări business (cititor de amprentă, capac pentru camera web, tastatură iluminată, baterie cu autonomie maximă de 9 ore), e inclus Stylus Pen-ul pentru cei care vor să desene sau să face schițe, tehnologie WiFi de ultimă generație, difuzoare extraordinare etc.

Lenovo Yoga C930-13IKB oferă destul de multe caracteristici speciale interesante că doar nu e cel mai accesibil de pe piață și voi puteți alege cel care vă convine mai mult ca preț. Poate că aveți și o preferință în ceea ce privește culoarea, deoarece sunt câte variante.

Te-ar mai putea interesa