Lenovo Yoga 730-13IWL, laptop cu balamale rigide și touchpad mare

Laptopul Lenovo Yoga 730-13IWL face parte dintr-o serie destul de cunoscută pentru construcția solidă a laptopului și nu toate modelele pot avea balamale atât de rigide. Din nume reiese și diagonala ecranului care evident e de 13.3 inci, care poate fi de ajuns pentru că veți lucra pe el și îl puteți folosi chiar și la locul de muncă. Laptopurile portabile beneficiază de o autonomie excelentă chiar dacă bateria poate fi integrată. Aceasta poate oferi cel mult 11 ore de viață și depinde de setările făcute ori cât de solicitat va fi configurația (procesor sau placă grafică).

Acele balamale permit plierea completă a ecranului și laptopul poate fi transformat cu ușurință într-o tabletă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul său Core i5-8265U are o placă video proprie care poate rula orice conținut video. Bineînțeles, acesta nu e conceput pentru cei pasionați de jocuri, ci mai degrabă pentru mediul business. Nu veți avea nevoie de un procesor mai performant sau de o placă video superioară dacă îl folosiți ca un desktop replacement. Restul componentelor sunt de ajuns pentru uz office/business și multitaskingul e satisfăcător cu cei 8GB RAM.

Aveți inclus acel Active Pen 2 dacă doriți să folosiți anumite aplicații creative și vreți să desenați ori să creați schițe. La acesta se poate conecta și un monitor dacă folosiți acel adaptor pentru că e foarte subțire și producătorul nu prea avea cum să pună multe porturi.

Păreri pro și contra

Din poze se vede că are o construcție compactă și tastele sunt suficient de mari pentru a putea scrie cu ușurință. Are un ecran excelent care acceptă gesturi cu cel mult 10 degete, dar să nu neglijăm faptul că are panel IPS și o rezoluție mare. Are difuzoare puternice JBL care oferă un sunet clar, tastatură iluminată, accelerometru, carcasă din aluminiu și cititor de amprentă.

Beneficiați de software licențiat și driverele sunt instalate, astfel că puteți să-l folosiți imediat. E recomandat să alegeți și un antivirus foarte bun care consumă mult mai puțin decât Defenderul.

Lenovo Yoga 730-13IWL costă ceva mai mult decât un laptop clasic, dar e justificată diferența de preț pentru că are o mulțime de caracteristici speciale.

Te-ar mai putea interesa