Lenovo Y25f-10, monitor seria Legion de 144Hz cu 1 ms

Monitorul TN Lenovo Y25f-10 e unul dintre cele mai bune de pe piață deoarece are un refresh de 144 Hz, timp de răspuns de numai 1 ms, tehnologie FreeSync, DisplayPort și un design modern. E conceput pentru a pune mai multe monitoare de o parte și de alta deoarece are margini foarte înguste. Acest gen de monitor nu a fost conceput pentru a fi montat pe perete și nici nu cred că aveți de gând pentru că are o diagonală satisfăcătoare, nici prea mare dar nici prea mică.

Din poza de jos se poate vedea că are un stativ de masă mai diferit care permite mai multe reglaje și o înălțime ceva mai mare, comparativ cu un picior standard. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala sa de 24,5 inci e una suficient de mare pentru a vă bucura de detalii și chiar nu au sens să investiți prea mult într-un monitor. Mă refer la cele cu imagine 4K, pentru o diagonală mai mare aș putea spune că o rezoluți ceva mai mare ar fi bine-venită (QHD).

Bineînțeles, discutăm de un monitor cu aspect 16 pe 9 și care are un design compact. Va ocupa ceva mai mult spațiu pe birou pentru că are un picior mai mare dar partea de jos are formă coadă de avion. Porturile video disponibile pe acest monitor sunt următoarele: HDMI și Display Port. Nu e nevoie de altele că doar va fi folosit ca un monitor pentru gaming.

Păreri pro și contra

Tehnologia FreeSync adaptează rata de refresh la numărul de fps-uri din jocuri, pentru a obține cea mai bună experiență și e compatibilă doar cu plăci video AMD. Aceasta funcționează doar prin cablul DisplayPort, motiv pentru care un astfel de cablu trebuie luat în calcul. Caracteristicile tehnice sunt excelente și poate că ecranul e prea luminos pentru unii dintre voi.

Lenovo Y25f-10 e apreciat destul de mulți gameri deoarece e ieftin pentru ce primiți și e o alternativă bună la cele cu G-Sync. Aceste tehnologii sunt destul de similare, iar monitoarele trebuie alese în funcție de ce placă video aveți.

Te-ar mai putea interesa