Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Legion Y7000, laptop de jocuri ieftin

Lenovo Legion Y7000 e disponibil în câteva configurații și una dintre ele oferă procesor Core i7, însă îl consider suficient de bun și pe cel Core i5. La interior găsim doar componente noi și mă refer și la placa grafică GeForce care acum e actualizată – GTX 1650 de 4GB. Aceasta ar fi echivalentul unui model GTX 1050 Ti, iar pe viitor vor fi variante îmbunătățite. Oricum, nu cred că merită să mai așteptați pentru că prețurile sunt foarte bune și puteți alege una din numeroasele modele disponibile.

Acest brand oferă și el un ecran cu margini înguste pe seriile de gaming și m-aș bucura să văd această caracteristică și pe laptopuri mult mia accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesoarele din generația a 9-a sunt grozave pentru orice tip de task și le recomand celor pasionați de jocuri sau editare video. Pentru uz office, consider că au un consum cam mare și autonomia rezultată va fi una mică. Laptopul poate fi ținut în priză dacă nu vreți să vă gândiți la baterie și performanțele se mențin. Se poate seta placa video dedicată pe implicit din Nvidia Control Panel, însă ea se comută automat când e nevoie.

Păreri pro și contra

Prețul e foarte bun dacă luăm în calcul cel mai accesibil model și ce oferă în comparație cu restul laptopurilor. Această generație de laptopuri e diferită de restul și are o construcție slim și ușoară, iar un desktop chiar nu mai poate concura cu un astfel de gadget dacă ne interesează portabilitatea. Sistemul audio pe acesta e puțin mai puternic având 4W și claritatea e dată de difuzoarele Harman Kardon. Restul dotărilor sunt la fel de bune și impresionează, iar datorită lor nu mai sunt necesare alte periferice ori upgrade-uri. Noile componente hardware vin însoțite de mai multe tehnologii care ajută mult la gaming.

Modelul numit Lenovo Legion Y7000 are o tastatură cu tastele WASD ceva mai bine evidențiate și această caracteristică am văzut-o la laptopurile multor branduri. Astfel, ea nu trebuie să fie neapărat luminată ca le vedeți.