Lenovo Legion Y520T-25IKL, desktop tower pentru gaming

Lenovo Legion Y520T-25IKL e un desktop pentru cei pasionați de jocuri ori care au nevoie de un calculator performant. E disponibil în multiple configurații care să-l facă pe gustul oricui.
În general astfel de PC-uri sunt preferate pentru mediul business deoarece sunt foarte stabile, dar românii încep să se orienteze să cumpere așa ceva și pentru acasă întrucât recunosc avantajele.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are incorporate componente noi și cu compatibilitate maximă între ele. Din imagine se poate vedea că are o carcasă futuristică și unică în același timp.


Caracteristici

Desktopul Y520T-25IKL e unul dotat cu procesor i5 sau i7, 8GB RAM și plăci video de la AMD (RX 560) sau Nvidia (GTX 1050/1060).
Pentru stocare se folosește de un hard de 1TB, iar unitatea optică e prezentă. Vorbim despre DVD care permite instalarea sistemului de operare. Recomand să instalați Windows 10 deoarece e cel mai avansat sistem de operare. Să nu vă gândiți să instalați XP sau 7 deoarece nu vor rula corespunzător din lipsa driverelor.
Ca periferice are mouse și tastatură, aceste două lucruri permițându-vă să folosiți desktopul din primul moment.
Placa de rețea e una cu suport Gigabit, adică 10/100/1000, iar din această cauză o să puteți descărca la viteze maxime.

Avantaje

E disponibil în multiple configurații, carcasa e una care se poate deschide fără unelte (același lucru se poate spune și despre schimbarea/adăugarea de componente) și e foarte performant.
Probabil că singurul dezavantaj e că nu vine la pachet cu un monitor. Dar, găsești aici unele bune.

Concluzii

Dacă vă interesează o stație de lucru performantă (workstation) atunci acest model ar fi recomandarea mea. E mai bine să alegi PC-uri de brand gata asamblate deoarece ai garanția compatibilității și stabilității… două lucruri care uneori sunt mai importante decât performanța.
Pentru a vă face o părere despre acest model vă recomand clipul de alături în care e o scurtă prezentare.

Lasă un comentariu