Lenovo L27q-10, monitor IPS QHD cu timp de răspuns 4 ms

Monitorul IPS numit Lenovo L27q-10 e unul dintre cele mai plăcute lansări și cred că mulți dintre voi vă doriți un astfel de upgrade. E puțin mai scump decât alte modele de 27 inci deoarece are o rezoluție mai bună – QHD. Monitoarele negre sunt prea clasice, iar cele pe argintiu cum e cel de jos, arată mult mai bine. Logo-ul Lenovo e foarte bine evidențiat, dar și panoul de control e mult mai diferit. Nu poate fi conectat la orice desktop de aceea are conectori foarte buni.

Sunt destul de multe monitoare care oferă un design cu rama foarte îngustă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile de imagine sunt foarte bune și e lot de mai bine, dar asta ar presupune că monitorul ar deveni și mai scump. Până la urmă toți urmărim un anumit buget că doar nu luăm un monitor mai scump decât PC-ul.

Panoul IPS oferă multe avantaje și nu sunt mulți pasionați de jocuri care optează pentru acesta deoarece nu are specificațiile corespunzătoare. Totuși, timpul de răspuns la acesta e îmbunătățit – 4 ms. Acesta e un model multimedia care poate fi utilizat de oricine. Un monitor de gaming are un refresh mai bun sau chiar tehnologie compatibilă cu placa video dedicată pentru ca refresh-ul să se adapteze cu fps-urile jocului (FreeSync sau G-Sync). Ținând cont de rezoluție, cred că folosirea un cablu DisplayPort ar fi cel mai indicat.

Păreri pro și contra

Singurul minus al seriei, e imposibilitatea montării pe perete deoarece nu e compatibil VESA (nu are acele găuri pe spate). Dar și așa cine l-ar monta perete? Are un design premium, panoul e foarte subțire și porturile sunt plasate astfel încât cable-managementul să fie perfect. Acel inel portocaliu e foarte util, deoarece puteți trece cablurile prin spatele piciorului.

Lenovo L27q-10 e unul dintre noile modele , iar dacă considerați că e prea scump, sunt variante de 23.8 inci sau chiar de 21.5 inci. Oricum, cu cât e mai mare monitorul cu atât caracteristicile tehnice sunt mai bune. Arată foarte bine pe un birou și veți observa că ocupă foarte puțin spațiu deoarece piciorul e foarte subțire.

Te-ar mai putea interesa