Lenovo IdeaPad Z710, laptop multimedia de 17 inci

Acest Lenovo IdeaPad Z710 e un laptop reușit deoarece arată bine, are componente hardware de ultimă generație, sistem de răcire eficient, carcasă din aluminiu și ecran 1080p. Doar cele de 15 inci au un ecran HD și are caracteristici tehnice ceva mai slabe. Arată bine pe argintiu și nu e vorba de o carcasă din plastic ci una din aluminiu. Arată bine chiar dacă e mare și poate înlocui orice alt laptop de 17 inci mai vechi deoarece performanțele sale sunt pe măsură cu un i7 și GT 745M. Dacă nu vă permiteți pe acesta, există și variante pe 15 inci.

E un laptop dintr-un segment superior sau premium. Nu e un alptop de gaming deoarece nu are o placă video GTX dar ar putea fi unul dacă nu aveți așteptări mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația sa e una cu Core i7 4700MQ, 8GB RAM, hard disk performant de 1TB, două plăci video. Are atât una integrată cât și una dedicată dar cea dedicată o recomand dacă țineți laptopul conectat la rețea. Ecranul de 17 inci nu e unul obișnuit ci e unul cu imagine 1080p deci veți putea chiar edita poze sau clipuri.

Nu are o diagonală prea mare dar nu vă oprește nimeni să conectați prin HDMI un TV sau monitor mare. Placa video dedicată are memorie video proprie de aceea o puteți folosi pentru jocuri și nu e una oarecare. Noile laptopuri au baterie de 4 celule deci greutatea scade dar autonomia de lucru nu e chiar așa de afectată.

Are multe dotări dar nu diferă nu nimic față de cele ale unui laptop de 15 inci.

Plusuri: are un design splendid, Free DOS (e mai ieftin decât cu Windows), tastatură iluminată, USBuri destule, bluetooth etc.
Minusuri: nu prea are, poate doar prețul.

Lenovo IdeaPad Z710 e un laptop de 17 inci care poate fi folosit cam pentru orice deoarece are performanțe mari și dotări pe măsură. Jos am pus un clip cu acest laptop și cam toate arată la fel indiferent de configurație. Are chiar și tastatură iluminată deci poate fi o alternativă la un MacBook sau la un laptop de la Asus din seria N. După cum bine știți nu există multe modele care să poată concura cu acesta.

Lasă un comentariu