Lenovo IdeaPad G700 59-390385, laptop multimedia de 17 inci

Lenovo IdeaPad G700 59-390385 e unul dintre acele laptopuri de 17 inci care pot înlocui fără probleme un desktop deoarece ecran e mare și performanțele sunt ceva mai mari. Mă refer la faptul că are componente hardware ca: procesor Core i5, hdd hibrid, GT 720M etc. Deci un laptop care poate fi folosit aproape pentru orice dar într-o anumită limită deoarece nu e un model foarte scump. Dacă aveți nevoie de performanțe ridicate în jocuri aveți nevoie de cel puțin o placă video ca GT 740M și un procesor Core i7. Aceste laptopuri nu excelează la capitolul autonomie și se datorează configurației care are un consum ridicat.

Pe de altă parte, există laptopurile cu procesoare mai eficiente la partea de consum, dar au o viteză de procesare mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Core i5-3230M e o alegere inteligentă deoarece e performant și nu sunt multe modele din generația a 4-a (Haswell) care să concureze cu acesta. Deci are atât Intel HD 4000 cât și GT 720M. Comutarea se face automat când e nevoie. Ecranul are o rezoluție HD+ deoarece ecranul e de 17 inci. Memoria RAM e de 6 GB și e suficientă, dar puteți pune până la 16GB.

Pe partea de stocare are un hard hibrid – 1TB + 8 GB SSD. Dotările sale sunt cele care le găsiți și la alte laptopuri dar are și câteva speciale: USB 3.0, bluetooth și cameră web HD. Bateria sa de 6 celule oferă o autonomie diferită când vă jucați ori vizionați un film. Ea depinde de cât de solicitată e configurația, dar în mod office e maximă.

Plusuri: are un preț atractiv, ecran generos, design plăcut, suficientă memorie și spațiu de stocare.
Minusuri: nu prea are.

Lenovo IdeaPad G700 59-390385 poate fi un și pentru cei care sunt pasionați de jocuri, deoarece plăcile video dedicate sunt mai bune decât cele integrate (au memorie video proprie). Există multe plăci video performante dar tot nu se compară cu cele de pe desktopuri și e normal să fie așa deoarece se ține cont și de consum. Puteți folosi acest laptop chiar și conectat la priză, și să alegeți placa GT 720M pe implicit din panoul de control.

Te-ar mai putea interesa