Lenovo IdeaPad 320-17SK, laptop de 17 inci pentru acasă

Dacă îți dorești un laptop de 17 inci cu componente noi atunci îți recomand modelul Lenovo IdeaPad 320-17SK. Face parte din seria 320, iar aspectul său e unul foarte plăcut și caracteristic Lenovo.
Laptopul de față poate fi numai bun pentru cineva interesat de o soluție pe care să vadă filme ori un desktop replacement.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă acest laptop, iar la final am pus un clip.


Caracteristici

Lenovo IdeaPad 320-17SK e un laptop cu diagonală de 17,3 inci și rezoluție de 1600×900 pixeli. Acest ecran e unul ok pentru vizionare de filme HD sau FHD.
Procesorul care echipează notebook-ul e un i3, dar în funcție de configurație poate fi i5 sau i7… Model cu i5 e 17IKB.
Memoria RAM e de 4GB, iar pentru stocare se folosește de un hard de 1TB cu 5400 rotații.
Placa video e una dedicată, mai exact model GeForce 920MX cu 2GB memorie.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție deloc mare, procesorul puternic (scoate 3127 puncte la benchmark), portabilitatea excelentă (are o greutate de circa 2,2 kilograme), suportul Gigabit (placă de rețea 10/100/1000 și wireless ac) și ecranul ok.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran cu rezoluție FHD și SSD.

Concluzie

Dacă ești interesat de un laptop care să poată fi utilizat la multiple lucruri atunci acest Lenovo ar fi recomandarea mea. Poate fi utilizat și în scopuri business, dar cel mai bine e să fie utilizat acasă.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB. Sistemul poate fi instalat și de pe un disc DVD deoarece are unitate optică.
Cum am zis mai sus, am postat alături un clip pentru a vă face o opinie despre cum arată. Aspectul e de nota 11…

Te-ar mai putea interesa