Lenovo B560G

Un model de notebook cu procesor P6200 este acest laptop Lenovo B560G care e unul recent apărut şi destul de performant. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă aveţi un buget mai mic puteţi opta pentru un Lenovo IdeaPad B560G care cu 2 giga de RAM și cititor de amprentă, dar merită. Procesorul este unul relativ nou, şi-l îl vom vedea cât de curând mai pe toate laptopurile noi apărute. Acesta vine cu o frecvenţă destul de mare, 2.1 GHz.

Nu trebuie să neglijăm faptul că are o memorie RAM destul de bună, 3 giga. Deci poate fi şi un laptop pentru jocuri deoarece are placă video cu suport HD. La capitolul design, stă la fel de bine, carcasă negră şi lucioasă. Lenovo B560G are un raport calitate/preţ destul de bun. Este ideal pentru cei ce călătoresc sau sunt mai tot timpul plecaţi deoarece este un gadget mobil performant. În continuare am pus câteva poze cu acesta, urmate de specificaţiile tehnice şi câteva păreri personale despre acest produs.

Poze

Deschis
Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul vine de la Intel model Pentium Dual Core P6200 cu o frecvenţă de 2,1GHz, tehnologie 32nm şi cache de 3MB. Mai sunt modele cu i3 care vin și cu 2/4 giga de RAM. Ecranul LCD Glare HD cu tehnologie LED are o diagonală de 15,6 inci la o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM de tip DDR3 are o frecvenţă de 1066MHz la o capacitate de 3 giga şi poate fi mărită la 4 giga prin înlocuirea plăvuţei de 1 giga. Hard disk-ul are o capacitate de 500 de giga şi are o viteză de 5400 de rotaţii pe minut, având o dimensiune de 2,5 inci. Acesta este de tip SATA, ceea ce înseamnă viteză de transfer/scriere/citire mare.

Placa video este Intel HD Graphics are deci un suport HD pentru filme şi jocuri. Este cea mai bună din categoria ei şi vine cu Pixel Shader 4.0 şi suport DirectX 10.1. În jocuri se descurcă decent după cum vedeţi în clipul de mai jos.

La capitolele conectivitate, porturi şi multimedia Lenovo B560G are 3 USB-uri, port VGA, PCMCIA, microfon incorporat, intrare audio, reţea RJ-45, Wi-Fi, unitate DVD, două difuzoare stereo de 4W, cititor de carduri şi cameră web de 0,3MP.

Autonomia acumulatorului de 6 celule este undeva la 2-3 ore de funcţionare. Are o greutate de circa 2,7 kilograme şi vine cu cititor de amprentă, tastatură numerică şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: Lenovo B560G are cel mai bun procesor dual core, 3 giga de RAM, autonomia foarte bună, design lucios, laptopul e solid.

Ca minusuri: nu are bluetooth şi placă video dedicată.

Concluzie

Un notebook pentru oamenii de afaceri şi nu numai este acest laptop Lenovo B560G deoarece are cititor de amprentă şi design foarte reuşit.

Te-ar mai putea interesa