Lenovo A3500, tabletă IdeaPad de 7 inci

Tableta Lenovo A3500 e una dintre acele tablete care le puteți alege pentru navigare web, socializare, jocuri etc. A fost concepută pentru a fi folosită cu ușurință, adică o puteți ține într-o mână iar cu cealaltă puteți accesa diverse. Nu vă oprește nimeni să o folosiți în plan orizontal deoarece imaginea se rotește după cum țineți tableta. Spre deosebire de multe telefoane, această tabletă are butoane virtuale și mă refer la cel de jos (înapoi, acasă etc). În acest preț nu vă puteți aștepta la prea multe dar și așa e o tabletă destul de performantă. Arată bine pe negru dar cred că e disponibilă și pe alte culori (cum ar fi alb).

Prețul acestei tablete e destul de atractiv și ar fi indicat să optați pentru o tabletă de la un brand mai cunoscut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Cam toate tabletele au un Quad Core dar nu e foarte important cât timp nu vă jucați jocuri 3D. Pe partea de imagine are un ecran HD de tip IPS cu tehnologie multi-touch. Cu 1 GB de RAM multitasking e decent și un astfel de sistem de operare nu are nevoie de mai mult. Doar versiunea 4.4 necesită 1.5-2GB RAM. Acesta are versiunea 4.2 care e numită și Jelly Bean.

Dacă 8GB vi se pare puțin, puteți alege servicii online de stocare a datelor ori un card de memorie. Are dotări bune: cameră web de 2MP, cameră principală de 5 MP, WiFi, port audio, slot pentru card și mai câteva. Nu are 3G dar puteți folosi funcția WiFi hotspot a telefonului. Autonomia maximă a bateriei poate atinge chiar și 8 ore.

Plusuri: e destul de ușoară, are o baterie bună, bluetooth, ecran HD, configurație peste medie și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo A3500 arată destul de bine și arată exact ca și modelul IdeaPad A7, de aceea am și pus acel clip de mai jos. Chiar dacă ar eo denumire puțin complicată, e destul de bună și utilă. Nu poate înlocui actualul PC sau laptop dar cu siguranță una mult mai mare și mai dotată ar putea înlocui actualul PC.

Te-ar mai putea interesa