Kiano Elegance 14.2 SSD, cel mai ieftin laptop cu ecran IPS

Laptopul Kiano Elegance 14.2 SSD e echipat cu un mediu de stocare rapid și se vede din numele său. Acel SSD poate fi înlocuit pentru că nu e ca și memoria eMMC de 32GB. În acest preț nu veți găsi un hardware mai bun și o construcție atât de compactă, dar depinde și de preferințe, poate că unii preferă un ecran mai mare. Din ce observ e vorba de un IPS cu imagine Full HD și e neobișnuit să-l găsim pe un laptop atât de ieftin.

Designul e mult îmbunătățit față de modelele din generații precedente și ecranul cu margini subțiri chiar atrage multă atenție. Astfel laptopul scade în dimensiuni și poate fi comparat cu modelele ultraportabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că nu avem cel mai nou procesor Intel, dar e un Dual Core decent care nu consumă multe resurse. Astfel, că autonomia e foarte bună atunci când nu solicitați hardware-ul său. Suprafața ecranului e lucioasă ca la variante cu touchscreen, iar în condiții de luminozitate puternică, poate deveni puțin deranjant. În schimb, calitatea va fi una superioară pentru că discutăm de panoul IPS cu rezoluție 1080p.

Se folosește de o memorie DDR3 pentru că lucrează la o frecvență inferioară și placa de bază nu e compatibil că DDR4 (e disponibil doar pe cele cu procesoare mai performante). Nu e vorba de un laptop vechi, deoarece veți găsi doar porturi USB 3.0.

Păreri pro și contra

O configurație nu foarte avansată oferă o autonomie generoasă și care va fi de folos atunci când călători cu el sau sunteți în oraș. Nu știu să fie multe laptopuri cu Windows 10 Pro, iar acesta e cea mai bună versiune disponibilă și care o recomand oricui. Dacă e să-l comparăm cu alte laptopuri, acest oferă dotări mai bune și o construcție de 1.4 kg. Bineînțeles, să nu uităm că laptopurile mai compacte sunt mai scumpe decât cele de 15 inci.

Kiano Elegance 14.2 nu e chiar atât de mic și nu aveți nevoie de un rucsac pentru a-l transporta deoarece poate fi ținut ușor precum o mapă.

Te-ar mai putea interesa