Kiano Elegance 13.3 360, laptop 2 în 1 cu Windows 10

Laptopul convertibil Kiano Elegance 13.3 360 e cea mai recentă variantă oferită de acest brand și arată foarte bine pentru un laptop în acest buget. Spre deosebire de restul, acesta are un ecran touch IPS cu imagine 1080p. Se poate interacționa ușor cu interfața sistemului de operare dar voi alegeți varianta care vă convine mai mult. Ecranul touch nu e o noutate pentru acest tip de gadget însă cu ajutorul său și al balamalelor 360 veți avea o tabletă destul de mare și grea. Puteți desena dacă sunteți o persoană creativă sau chiar să faceți schițe (stylusul e inclus în pachet).

Are un design deosebit și oferă niște caracteristici speciale interesante pentru acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Dacă luăm în calcul că are Windows 10 pe el, parcă nu mai pare atât de scump. Însă trebuie să nu uităm și de partea hardware care e destul de interesantă. Laptopul a fost creat strict pentru uz office și se pot utiliza tot felul de aplicații în acest sens.

E ca multe alte laptopuri, doar că are un ecran foarte bun și dacă nu vedeți sensul tehnologiei touch, atunci puteți alege chiar unul mai mare pentru un buget mic. Bineînțeles, brandul poate influența destul de mult prețul unui gadget. Avem și cel de 11.6 inci, dar cu acel hardware veți întâmpina câteva probleme în aplicații cu cerințe mai mari sau poate rulați ceva conținut media pe un ecran extern. Eu aș alege un laptop cât mai performant dar fără a depăși bugetul.

Păreri pro și contra

Poate că nu e cel mai performant laptop, însă discutăm de o variantă destul de compactă care poate fi folosită în 4 moduri. Autentificarea e simplă și sigură cu un cititor de amprentă, iar această dotare e necesară dacă sunteți obișnuiți de la telefonul actual. E interesant că producătorul vă oferă oportunitate să montați ulterior un SSD mare, pentru că e mai rapid decât memorie eMMC și un spațiu mare e bine-venit.

Kiano Elegance 13.3 nu e singura variantă pentru cei cu un buget limitat, dar poate că vă place ideea de tabletă cu Windows 10 și cu un hardware mai avansat.

Lasă un comentariu