Kiano Elegance 11.6 360, laptop cu ecran multi-touch

Laptopul Kiano Elegance 11.6 360 e varianta convertibilă ceva mai mică și care arată foarte bine în modul tabletă, mai că nici nu ați zice că e un laptop. Dacă vă place ideea de laptop 2 în 1, atunci alegeți unul cât mai portabil pentru a-l putea lua la lucru sau la școală. Mai e și cel cu ecran mai mare doar că greutatea nu va fi de 1.2 kg ca la cel de jos. Acest aspect e important și dacă îl transportați într-o genată de umăr sau nu aveți un rucsac special.

Jos se vede cum arată laptopul în modul tabletă și poate fi folosit ca un laptop normal, adică cu mouse. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta avem un procesor cu consum destul de mic, astfel că autonomia crește semnificativ. În plus, nu avem o memorie cu un consum foarte mare și doar o placă video integrată cu suport HD. Ecranul nu e cel mai grozav și e de înțeles în acest buget. Dacă vă doriți un ecran Full HD IPS, atunci trebuie să vă luați gândul de la tehnologia touch.

Chiar și acesta are memorie eMMC care a devenit destul de populară deoarece e rapidă și nu ocupă mult spațiu. Un hard extern cu interfață USB 3.0 ar fi de folos pentru a stoca fișierele media.

Păreri pro și contra

Performanțele office sunt acceptabile dacă nu vreți să folosiți programe profesionale pe acesta și vă rezumați la navigare web, redare media și aplicații office. Poate fi cadoul perfect pentru copiii deoarece sunt multe jocuri interactive, plus că nu veți cheltui mult. Tot mai multe laptopuri au Windows 10 preinstalat pentru mulți utilizatori fie nu au o versiune mai nouă acasă, fie nu vor să se complice. Deci e un avantaj pentru voi dacă-l luați cu acest OS, iar o reinstalare se poate face cu un stick USB.

Kiano Elegance 11.6 are balamale 360 care permit plierea completă a ecranului și nu e nevoie de stand dacă îl puneți cu tastatura în jos. Nu veți fi prea productivi cu touchscreenul sau touchpadul, de aceea ați putea alege un mouse chiar și fără fir pentru a câștiga spațiu pe birou.

Te-ar mai putea interesa