JVC GZ-V515BEU

Dacă vrei una dintre cele mai bune camere video de pe piață atunci ți-aș recomanda modelul JVC GZ-V515BEU care a apărut pe piață alături de fratele său mai mic care e GZ-E15BEU. Modelul de față e unul slim, iar ecranul său e unul cu suport touch ceea ce e foarte hi-tech, dar și prețul e tot hi deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Mai sunt branduri care produc camere video, dar JVC e printre brandurile preferate de mine deoarece e unul din Europa.

Poze

Deși acestea sunt niște poze oficiale ne putem face o opinie despre aparat din ele. Se poate observa că nu arată deloc rău și are un design caracteristic JVC. Ecranul LCD e mai mare decât cel al modelului GZ-E15BEU fiind de 3 inci, iar suportul tactil e un mare plus din moment ce și telefoanele au ecrane touch.

Camera
Ecran cu touch

Specificaţii tehnice

Acest GZ-V515BEU are un senzor foarte bun de tip CMOS care are o rezoluție de 3,3 megapixeli care e capabil de a filma Full HD cu sunet. Zoom-ul acestui obiectiv e de 10x, iar eu vorbesc despre zoom optic. Normal că poate capta și poze în format *.jpg, iar dacă vă interesează dacă înregistrează clipuri cu sunet atunci trebuie știut că înregistrează cu sunet pe două canale, adică stereo.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu porturi utile printre care se numără cel HDMI; raportul dintre dotări și preț e unul foarte bun; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la mai mult; e un aparat destul de mic deoarece are o greutate de sub un sfert de kilogram; senzorul e unul de tip CMOS ceea ce e foarte bine; vine cu multe efecte, iar aspectul imaginii poate fi setat pe 4:3 ori 16:9.
Contra: prețul care e cam măricel.

Concluzie

Acesta e o cameră mai mult profesională și ar avea ca destinație un public care se respectă. JVC nu e un producător oarecare, ci e unul european, iar producătorii europeni sunt cunoscuți ca fiind foarte buni în ceea ce fac. Camera poate fi folosită atât pentru filmarea de nunți cât și a amintirilor din vacanță deoarece are capabilitatea de a filma 1080p cu sunet, iar dacă o să măriți atunci și microfonul o să aibă zoom.

Te-ar mai putea interesa