Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

JVC Everio HD GZ-HM845B

Camera video JVC Everio HD GZ-HM845B e una de tip Full HD care poate face chiar şi poze cu rezoluţii de până la 3968 x 2976 datorită senzorului CMOS de 10 megapixeli. O recomandă mulţimea de facilităţi cu care vine, ecranul mare de 3,5 inci, memoria internă mare şi că are port HDMI.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi şi asta se datorează memoriei interne şi tehnologiei de ultimă generaţie incorporată. Despre gadgetul d efaţă pot spune că vine cu o garanţie de doi ani care îi demonstrează fiablitatea, dar dacă sunteţi de părere că o să păstraţi camera mai mult de 2 ani atunci e de recomandat să-i extindeţi garanţia la 4 ani.

Poze

Alături sunt două imagini din care se poate vedea cât de mare e obiectivul şi cât de clar se va vedea imaginea pe LCD. Chiar dacă obiectivul şi lcd-ul sunt mari, aparatul nu cântăreşte mai mult de 350 grame.

Din faţă

Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

JVC Everio HD GZ-HM845B e un aparat care poate filma şi fotografia la rezoluţii foarte impresioante, dar motivul prinicpal petnru care cred că o achiziţionaţi e că poate filma 1080p şi că e doatat cu memorie internă mare.

Evident că suportă carduri de multe tipuri, dar atunci când capacitatea de 32 mega a cardului va fi consumată o să puteţi folosi memoria proprie a camerei şi astfel nu o să pierdeţi timp preţios schimbând cardul, ci o să vă puteţi dedica doar captării momentelor importante.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e foarte portabilă (are o greutate de puţin peste 300 grame), poate filma la calitate Full HD, zoom-ul optic e de 10x şi înregistrează filmele şi pozele în formate populare (filmarea în mpeg4, iar pozele ca jpeg). Are un ecran mare de 3,5 inci şi pe acesta poate fi urmărită filmarea, iar dacă vi se pare că ecranul LCD e mic atunci puteţi conecta aparatul la un TV ori laptop prin HDMI.
Contra: preţul nu e accesibil oricui şi era interesant dacă memoria internă era mai mare (asta urca foarte mult preţul).

Concluzie

GZ-HM845B e unul dintre cele mai capabile modele actuale de la JVC, iar o facilitate interesantă e faptul că poate uploada clipul instant pe Facebook ori Youtube (la înaltă definiţie).

Alături sunt prezentate funcţiile lui GZ-HM845 într-un preview oficial. E în franceză, dar sper că înţelegeţi esenţialul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu