Indesit UIAA10

Congelatorul Indesit UIAA10 e un aparat frigorific mare și care poate fi comparat cu un frigider (având în vedere dimensiunile sale și volumul). Îl recomand deoarece are o capacitate de congelare mare și clasa de eficiență energetică A+. E dotat cu funcție super freeze (congelare rapidă care e necesară pentru aparatele frigorifice dedicate congelării). Această funcție menține calitățile alimentelor chiar dacă sunt congelate. Poate fi o alegere bună pentru cei care nu au suficient spațiu de depozitare. Având în vedere cât costă, puteți să-l luați împreună cu un frigider și se poate opta pentru rate fixe. UIAA10 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are o capacitate de stocare netă de 194 litri care e decentă având în vedere că are multe compartimente. Clasa A+ presupune un consum anual de 256 kWh, care e oarecum ok dacă-l raportăm la volum. Bineînțeles nu vine cu dozatoare de apă/gheață sau sistem de răcire de No Frost. Doar modele premium vin cu No Frost, dar care sunt prea scumpe pentru a fi rentabile. Capacitatea sa de congelare e de 20 de kilograme la 24 de ore, care este peste medie.

La capitolul design se observă că are finisaj pe culoarea albă, o singură ușă, mâner vertical și deschidere spre dreapta. Probabil că un sistem de uși reversibile ar fi fost interesant în special dacă nu puteți deschide confortabil ușa sa. Funcția de super-congelare poate fi folosită destul de ușor prin apăsarea unui singur buton. Autonomia sa fără curent e de 17 ore (e și ea puțin peste medie). Cât despre nivelul de zgomot, e destul de redus – 41dB (e cam același la majoritatea congelatoarelor).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcție super-freeze, fiabilitate, economisi spațiu, consum decent de energie și puteți sorta mai bine alimentele datorită numărului mare de compartimente – 6.

Minusuri: poate un control electronic pe exterior ar fi fost interesant.

Concluzie

Acest Indesit UIAA10 e o recomandarea în acest buget și de la acest producător, dar sunt multe astfel de aparate care merită achiziționate. O ladă frigorifică oferă mai mult spațiu în același buget, dar nu e o alegere bună pentru cei care nu au loc să o pună. E mai ușor de folosit datorită capacului care e în partea superioară. în cazul în care vreți să optați pentru acest congelator, v-am postat un clip cu o prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa