Indesit TIAA 12.X1, frigider de 236 litri pe culoarea inox

Frigiderele cu două uși sunt cele mai numeroase pentru că utilizatorii vor un congelator ceva mai performant și nu unul foarte modest. Indesit TIAA 12.X1 e un exemplu foarte bun care nu costă mult și oferă destul de mult spațiu interior. Modelele cu mânere integrate sunt destul de elegante și au chiar și sistemul de uși reversibile. Nu are multe tehnologii avansate pentru că nu discutăm de un model foarte scump, ci de unul spațios care și l-ar permite oricine.

Din poza de jos se vede că are un congelator necompartimentat și în care se pot pune destul de multe alimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din acel volum total, frigiderul propriu-zis are undeva la 236 litri, dar e și acel compartiment de jos de tot. Poate că și o combină frigorifică ar trebuie luată în calcul dacă vreți un congelator ceva mai performant și frigiderul în partea de sus. Până la urmă și brandul are mare importanță atunci când faceți o alegere pe termen lung.

Pentru a face loc unui tort, se pot muta sau elimina rafturile în plus ca la multe alte aparate frigorifice similare. Chiar și la congelator se poate scoate raftul și nu pierdeți spațiu pentru că nu e compartimentat (nu are sertare). Sunt avantaje și câteva dezavantaje, dar eu prefer frigiderele pentru că nu sunt chiar așa de înalte și adâncimea sa e irelevantă.

Păreri pro și contra

Nu e cu mult mai mare decât un frigider clasic, dar cred că veți aprecia spațiul generos de pe rafturi. Interiorul e bine iluminat și rafturile din sticlă joacă un rol foarte bun în acest sens, dar nici nu se mai fac din sârmă. La exterior veți vedea un finisaj cu puține linii și culoarea e una plăcută. Oricum, îl doriți pentru ca să se sorteze cu restul aparatelor și pentru a câștiga spațiu, poate fi instalat lângă mobilier.

Indesit TIAA 12.X1 e echipat cu un congelator nu foarte mare, motiv pentru care acea capacitate de congelare nu e foarte mare, însă cred că veți fi foarte mulțumiți de el.

Te-ar mai putea interesa