Indesit SIAA10

Frigiderul Indesit SIAA10 e unul dintre acele modele care nu vine cu congelator, deci are și un consum redus de energie. O astfel de caracteristică vă ajută să economisi bani pe parcurs, iar modele similare sunt destule. Se adresează celor care au sau vor să achiziționeze în perioada următoare, un congelator care poate fi pus alături de acesta sau într-o cameră ferită de căldură și umiditate. Prețul e destul de mare, dar din punctul meu de vedere e justificat, deoarece are un volum net de 282 litri și clasa A+. Alternative la acesta ar putea fi un frigider cu congelator sau o combină frigorifică mai mică. Acest model Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Având în vedere că are doar frigider, are o singură ușă iar mânerul putea fi doar unul vertical. Finisajul e simplu, adică cu puține linii iar culoarea aleasă e alb. Interiourul său e iluminat dar nu cu LED și observăm că are rafturi din sticlă.

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum generos pentru alimente și aici mă refer la cei 282 de litri, care reprezintă volumul net. Având în vedere lipsa congelatorului, veți avea multe rafturi care sunt din sticlă, dar și o mulțime de suporturi pe ușă. Aceste aspecte se pot observa în clipul de jos sau în poza de sus. Mai precis, are 3 rafturi ajustabile și 4 suporturi pe ușă. Pe lângă alimente, puteți pune sticlele pe ușă iar legumele și fructele pot fi puse în compartimentul special. Nu e dotat cu sistem de răcire No Frost, dozatoare sau control electronic. Nu cred că erau utile astfel de dotări deoarece e un model simplu care e ideal pentru cei ce-și doresc doar volum.

Consumul de energie anual e undeva la 142 kWh, care e foarte bun pentru 282 litri. Dacă vă interesează dimensiunile sale, trebuie să știți că are o înălțime de 150 cm, o lățime de 60 cm și o adâncime de 65 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volum generos, consum mic de energie, rafturi din sticlă, preț decent, silențios și fiabilitate.

Minusuri: mânerul e cam mic.

Concluzie

Acest Indesit SIAA10 e un frigider bun pentru oricine în special dacă nu aveți nevoie de spațiu pentru congelarea alimentelor, ci doar un spațiu pentru a le menține proaspete o perioadă mai îndelungată. Pentru a vă face o idee despre acesta v-am pus un clip cu prezentare sa:

Te-ar mai putea interesa