Indesit PIM640ASIX, plita incorporabilă pe gaz

Indesit PIM640ASIX e o plită incorporabilă destul de ieftină și o puteți folosi cu ușurință. Din poza de jos se poate observa că nu e vorba de o plită dintr-o serie specială. Cu siguranță, e mai ușor de folosit decât plita unui aragaz deoarece are panoul mai la îndemână. Grătarul plitei e împărțit în două astfel că nu mai trebuie să luați totul jos pentru a o curăța. Dacă vă doriți o plită mai elegantă, trebuie să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar. Puteți opta chiar și pentru un alt brand dacă nu sunteți fan Indesit. Sunt modele care au aprindere integrată, deci nu e prezent acel buton special pentru aprindere și pentru a aprinde e nevoie să apăsați+rotiți butonul corespunzător arzătorului.

Prețul său e redus deoarece nu are multe dotări speciale și doar cele electrice sunt mult mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea sa e pe gaz dar tot are un cablu de alimentare pentru aprinderea electrică. Bineînțeles, puteți opta pentru a aprinde arzătorul cu bricheta. Plita are 4 arzătoare de dimensiuni diferite: două sunt normale, unul e mic și unul e mare. Cel mai mare e și cel mai puternic, însă puterea sa poate să difere de la o plită la alta.

Puteți alege incorporabile deoarece  majoritatea mobilierului de bucătărie de pe piață vă permit să le instalați. Puteți alege să luați un mobilier la comandă și e mai bine așa în special dacă aveți de gând să luați și un cuptor incorporabil. E dotat cu siguranță și aceasta întrerupe gazul atunci când se stinge flacăra. Pe partea de design are finisaj pe inox care dă un plus de eleganță și se potrivește cu orice.

Plusuri: este ieftină, arată bine, poate fi instalată pe orice blat, fiabilă și aprindere ușoară a arzătoarelor.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Indesit PIM640ASIX e o alegere bună pentru cei care vor aparate incorporabile în bucătărie pentru a economisi spațiu. Dacă sunteți interesați de aspectul acestei plite, vă recomand să vizionați clipul de mai jos. .

Te-ar mai putea interesa