Indesit IWUD41051C, mașină de spălat Slim

Mașina de spălat rufe Indesit IWUD41051C e una Slim cu o capacitate de 4 kilograme și 1000 rotații pe minut. Deci, e un model perfect pentru cineva în căutarea unui aparat care să ocupe puțin spațiu și care să fie eficient în spălarea rufelor. Mașina IWUD 4105 e una care are clasa A+ de eficiență energetică, lucru care înseamnă că are un consum foarte mic de resurse… asta văzându-se pe facturile de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un excelent aparat care are inclusiv funcția Eco Time. Dacă nu știați, aceasta presupune ca durata spălării să fie definită de dvs deoarece doar dvs știți cât de murdare sunt rufele.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații acest model dispune de o capacitate de încărcare de 4 kilograme, 1000 rotații și clasă energetică A+. Vine chiar și cu multe programe, mai exact 16 la număr care pot fi utilizate pentru a spăla diferite tipuri de țesături.
Dispune de programare întârziată care o să te ajute foarte mult dacă vrei să speli într-o perioadă anume din zi în cazul în care nu vrei să trezești copilul ori să deranjezi pe altcineva re încearcă să se odihnească. Nu că zgomotul produs ar fi mare, deoarece e de 59 decibeli ceea ce e normal pentru o mașină normală.

Lucrurile pe care noi ar trebui să le apreciem la acest model ar fi aspectul plăcut, prețul deloc mare, că este economic și că nu va ocupa deloc mult loc în locația unde doriți să-l depozitați.
Capacitatea de încărcare nu e prea mare, iar acesta ar fi singura problemă. Din cauza acestui neajuns are și un volum de 27 litri pe partea de volum tambur.

În concluzie, dacă dorești un model care să fie eficient la spălare și care să încapă într-o baie mică atunci acest model o să te ajute foarte mult. Vine ca o alternativă la modelele cu încărcare verticală, iar dacă ar fi să vă recoamnd o alternativă atunci aceasta ar fi Bosch WLX20261BY – un model slim cu o cuvă de 4,5 kilograme.

Te-ar mai putea interesa