Indesit IWSC5105

Mașina de spălat rufe Indesit IWSC5105 e una de tip Slim adică are o adâncime de 45 cm. E o alternativă mai performantă la modelul cu 800 RPM, care e mai ieftin cu vreo 50 de lei. Un plus de centrifugare e bine venit în special că vreți rezultate mai bune. E o mașină de spălat ieftină și fiabilă care v-o recomand în special dacă nu v-ați ales încă un model. Designul e unul simplu fără control digital, dar are suficiente opțiuni pe panoul de control. Pe scurt oferă 1000 rpm, 5 kg capacitate de spălare și clasa A pentru eficiență energetică. Poate înlocui fără probleme vechea mașină deoarece e eficientă și compactă, iar dacă nu sunteți o persoană care spală multe rufe, puteți folosi opțiunea Eco Time. Un astfel de aparat numit IWSC5105 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
De aproape
De aproape

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare e de maxim 5 kg, iar datorită funcției Eco Time care poate fi aleasă de pe panoul de control, puteți spăla mai puțin de 3 kg de rufe. Astfel timpul de spălare e redus iar resursele folosite sunt mai puține. E ușor de folosit având în vedere că sunt afișate programele și funcțiile sale în partea stângă, iar butoanele sunt așezate astfel ca ele să fie la îndemână.

Clasele A, A și C (la spălare, consum energetic și stoarcere) corespund caracteristicilor sale și sunt foarte bune din punctul meu de vedere. Se observă un număr mare de programe: rapid, extra-clătire, sport, colorate, lână, perdele/mătase etc. Pe partea de funcții și siguranță are: protecție anti-inundații, sistem de control al consumului și programare întârziată.

Am precizat anterior că e o mașină îngustă, astfel performațele ei au fost limitate la cele de sus. Dimensiunile sale sunt următoarele: adâncime 45 cm, lățime 60 cm și înălțime 85 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv, fiabilitate crescută, posibilitatea de a spăla mai puține rufe cu un consum corespunzător, programare întârziată (denumită și amânare pornire 1-24 ore), arată bine și e îngustă.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Indesit IWSC5105 e un aparat care merită încercat în special dacă nu vă permiteți cine știe ce model scump cu caracteristici mult mai bune și tehnologii sofisticate. Am pus o prezentare a seriei noi de mașini spălat de la acest producător. Multe dintre ele arată identic, doar caracteristicile diferă.

Te-ar mai putea interesa