Indesit IWSC5105

Mașina de spălat rufe Indesit IWSC5105 e una de tip Slim adică are o adâncime de 45 cm. E o alternativă mai performantă la modelul cu 800 RPM, care e mai ieftin cu vreo 50 de lei. Un plus de centrifugare e bine venit în special că vreți rezultate mai bune. E o mașină de spălat ieftină și fiabilă care v-o recomand în special dacă nu v-ați ales încă un model. Designul e unul simplu fără control digital, dar are suficiente opțiuni pe panoul de control. Pe scurt oferă 1000 rpm, 5 kg capacitate de spălare și clasa A pentru eficiență energetică. Poate înlocui fără probleme vechea mașină deoarece e eficientă și compactă, iar dacă nu sunteți o persoană care spală multe rufe, puteți folosi opțiunea Eco Time. Un astfel de aparat numit IWSC5105 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată
De aproape
De aproape

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare e de maxim 5 kg, iar datorită funcției Eco Time care poate fi aleasă de pe panoul de control, puteți spăla mai puțin de 3 kg de rufe. Astfel timpul de spălare e redus iar resursele folosite sunt mai puține. E ușor de folosit având în vedere că sunt afișate programele și funcțiile sale în partea stângă, iar butoanele sunt așezate astfel ca ele să fie la îndemână.

Clasele A, A și C (la spălare, consum energetic și stoarcere) corespund caracteristicilor sale și sunt foarte bune din punctul meu de vedere. Se observă un număr mare de programe: rapid, extra-clătire, sport, colorate, lână, perdele/mătase etc. Pe partea de funcții și siguranță are: protecție anti-inundații, sistem de control al consumului și programare întârziată.

Am precizat anterior că e o mașină îngustă, astfel performațele ei au fost limitate la cele de sus. Dimensiunile sale sunt următoarele: adâncime 45 cm, lățime 60 cm și înălțime 85 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv, fiabilitate crescută, posibilitatea de a spăla mai puține rufe cu un consum corespunzător, programare întârziată (denumită și amânare pornire 1-24 ore), arată bine și e îngustă.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Indesit IWSC5105 e un aparat care merită încercat în special dacă nu vă permiteți cine știe ce model scump cu caracteristici mult mai bune și tehnologii sofisticate. Am pus o prezentare a seriei noi de mașini spălat de la acest producător. Multe dintre ele arată identic, doar caracteristicile diferă.

Lasă un comentariu