Indesit EWSD 60851 W EU, mașină 800rpm clasa A+

Indesit EWSD 60851 W EU e un model de mașină de spălat care nu doar arată bine, ci care ajută la o spălare eficientă a unei capacități de până în 6 kilograme. Clasa de eficiență energetică a aparatului e A+, având un consum anual de 192 kWh pe an. Iar, consumul de apă e de 8303 litri pe an.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu un nivel de zgomot scăzut de 60 dB.
Aspectiv se prezintă bine, lucru care poate fi sesizat din imaginea de alături. Din aceasta puteți vedea că are și un panou de comandă cu multiple butoane pentru diferitele funcții ale aparatului.


Caracteristici

Pe partea de specificații acest model Indesit EWSD 60851 W EU e unul care se evidențiază cu un consum redus de electricitate și apă, lucru demonstrat de consumul anual de 192 kWh și 8303. Evident că acest consum e unul aproximativ și depinde cum folosiți aparatul și de câte ori.
Display-ul e unul foarte clar, fiind vorba despre unul LED care afișează informații precum cât a mai rămas de spălat și altele.
Aparatul nu va fi prea greu de montat întrucât vine cu o greutate redusă de 60 kilograme, dar vor fi necesare două persoane pentru acest lucru.

Avantaje și dezavantaje

Modelul acesta e unul care are un consum mic de curent, aspect plăcut și un număr decent de programe. Are și o fiabilitate bună, iar din această cauză putem spune că aparatul e unul ok… acestea menționate anterior fiind avantajele.

Pentru unii poate că cele doar 800 rotații sunt un dezavantaj, însă la 6 kg nu e nevoie de mai mult. Oricum, aceasta e o viteză maximă atinsă la final.

Concluzie

Modelul Indesit EWSD 60851 W EU e unul adresat celora interesați de un model care să poată spăla o cantitate medie de rufe într-un timp scurt.
Despre producătorul Indesit trebuie să vă spun că e unul italian și că există pe piață din 1975. E unul de top și mai comercializează produse sub brandurile Hotpoint-Ariston.

Te-ar mai putea interesa