Indesit DFG15B10, mașina spălat vase

Dacă te-ai săturat să speli vasele cu mâna atunci eu îți recomand acest model Indesit DFG15B10 deoarece e o mașină de spălat vase cu capacitatea de a spăla până în 13 seturi cu un consum mic de curent. Dovadă e clasa A+ de eficiență energetică și consumul anual de energie de 295 kWh.
Aparatul acesta e foarte bun pentru acasă (dacă aveți o familie numeroasă), dar și în scopuri comerciale. De exemplu dacă aveți un mic local atunci nu o să trebuiască să plătiți o persoană pentru a spăla vasele, ci puneți în funcțiune aparatul. Așa o să economisiți mulți bani și timp.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem de un aparat care poate fi considerat ca fiind premium deoarece are numeroase programe care te ajută să speli eficient. Iar, dacă te interesează cum arată atunci din poza alăturată poți vedea mai bine acest lucru.

Mașina
Mașina

Specificațiile care trebuie să te intereseze la acest model sunt capacitatea de 13 seturi, numărul de 5 programe și că e eficient (chiar și atunci când vine vorba despre a consuma puțină apă ori curent). Atunci când spală nu face prea mult zgomot deoarece nivelul de zgomot e de 51 decibeli.
Aceasta fiind o mașină de spălat din clasa Extra e dotată cu diferite sisteme de protecție așa încât procesul de spălare să nu fie întrerupt de unele probleme (cum ar fi înfundarea filtrului etc), iar dacă la apă nu mai e presiune atunci mașina e oprită pentru a nu se strica.

Ca atuuri are aspectul plăcut, consum redus de resurse (1.04 kW la ciclu de spălare și 11 litri la ciclu) și programele utile (de exemplu are și program Eco care o să te ajute să economisești chiar mai mult din resurse).

Modelul de față e unul caracteristic Indesit deoarece vine cu deosebit de utilele programe cum ar fi încărcare la jumătate, rapid, eco, prespălare și intensiv. Aceste programe nu doar te vor ajuta să speli rapid, ci și eficient. De exemplu, programul rapid e pentru vasele care nu sunt așa de încărcate, iar cel intensiv e pentru acelea care sunt foarte încărcate ori nu au fost spălate din timp și murdăria s-a întărit pe ele.

Te-ar mai putea interesa