Huawei G6620

Dacă ești în căutarea unui telefon ieftin atunci cei de la Huawei cred că te vor ajuta cu un telefon mobil Huawei G6620 grey (gri) deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care în opinia mea e sub nivelul pieței și pentru acești bani primești un telefon foarte capabil. Telefonul are din start o garanție de 2 ani care poate fi mărită la patru cu vreo 39 lei. Deci, dacă se întâmplă ceva cu telefonul atunci aveți un fel de asigurare. 😉
Chiar dacă brandul care produce acest aparat și-a făcut un renume prost cu telefoanele de la Rds, acest model și restul modelelor care le găsiți în magazine sunt de foarte bună calitate și nu se compară cu cele oferite oarecum cadou de acea companie de cablu.

Poze

Pe masă
În mâini

Specificaţii tehnice

Cu siguranță că sunt telefoane mult mai bune decât Huawei G6620, dar al acești bani e foarte capabil fiind dotat cu suport pentru card de maxim 8 giga, ecran de 2,4 inci, tastatură completă, player capabil și suport pentru rețele sociale. Având un player bun asta presupune că telefonul poate fi folosit pentru a ascult muzică și pentru a vedea diferite clipuri. Multă lume spune că rețelele sociale sunt o mare prostie și probabil că nu văd ce acesta are suport pentru așa ceva, dar eu cred că ar trebui să vedeți Facebook-ul ori alte site-uri ca pe niște platforme care vine ca o alternativă la SMS.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, tastatura e una completă fiind foarte utilă acelor persoane care trimit multe mesaje și playerul care e instalat în mobil e unul cu capabilități de a reda chiar și mp4. Contra: din păcate nu are un sistem de operare extensibil și nici wi-fi așa încât să vă bucurați de Internet fără a plăti ceva pentru a vă conecta al ‘net.

Concluzie

Huawei G6620 e un telefon foarte ieftin care vine cu dotări elementare și o să-l puteți folosi cu succes la vorbit, ascultat muzică ori la navigat pe rețele sociale. Am uitat să spun că are și o cameră de 1,3 megapixeli despre care cred că e una destul de bună, dar trebuie să țineți cont că nu e un aparat foto, ci un telefon ieftin și așa se explică de ce nu are 5MP sau mai mult cum au modelele cu prețuri superioare. Alături e un scurt clip pentru a vă face o părere despre aproximativ cum arată telefonul la exterior.

Lasă un comentariu