HTC S710E Incredible S

Un nou telefon mobil este acest HTC S710E Incredible S, care arată foarte bine şi vine cu un preţ pe măsura aşteptărilor, undeva la , plus un card microSD de 8 giga. Este un model care la prima vedere poţi spune că HTC a venit cu ceva nou, oferind un design curbat şi elegant. Astfel poate ieşi în evidenţă din orice unghi l-ai privi. 

Cu acest smartphone Incredible S veţi ieşi mult mai repede în evidenţă, deoarece are un ecran LCD impresionant de mare, 4 inci. Ideal pentru cei pasionaţi de filme şi navigare web, iar pentru ca această experienţă să fie una pe măsură… conectaţi căştile la acesta pentru a fi captaţi de acel film deoarece acest model vine cu tehnologie SRS Surround sau sunet 5.1. Această tehnologie cred că este relativ nouă.

Acest HTC Incredible S vine în ajutorul celor care vor să filmeze/fotografieze diverse momente din viaţa lor la o calitate superioară a imaginilor pentru că vine cu o cameră de 8 MP.

Poze

Cutie
Pornit

Specificaţii tehnice

Ecranul de tip S-LCD de 4 inci este unul cu touch la o rezoluţie de 480 cu 800 pixeli, cu un număr de 16 milioane de culori şi vine cu senzor de lumină ambientală. Din păcate, HTC Incredible S nu este un HTC Dual-SIM şi nu vine cu tastatură Qwerty, ci cu una virtuală.

Are procesor de 1 GHz ca şi la restul telefoanelor mobile performante din zilele noastre, dar din păcate nu este Dual-Core. Memoria RAM este de 768 MB iar cea ROM este de 1,1 giga. La capitolul comunicaţii de date, are GPRS până în 114 kbps, EDGE până în 560 kbps, 3G, GPS prin antenă internă, Wi-Fi, microUSB 2.0, mufă pentru căşti, slot pentru memorie MicroSD, bluetooth versiunea .2.1 şi nu are infraroşu.

Camera foto/video e de 8MP cu autofocus şi blitz de tip Dual LED şi face poze la rezoluţii de până în 3264 cu 2448 pixeli şi fimează până la 1280 cu 720 pixeli, deci HD. Sistemul de operare este Android 2.2 Froyo ce poate fi upgradat la 2.3. Pentru videotelefonie, are o cameră secundară de 1,3 MP care poate fi utilă uneori.

Autonomia bateriei Li-Ion de 1450 mAh este de 9 ore şi 40 de minute în 2G şi 6 ore şi 20 de minute în 3G, iar în stand-by circa 290 de ore. Are unele caracteristici speciale, printre care amintesc: busolă digitală, aplicaţii pentru internet, giroscop, accelerometru, senzor de proximitate etc.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: arată foarte bine, autonomie bună, filmează HD, uşor şi provine de la HTC.

Ca minusuri: HTC Incredible S vine în două culori, puteau fi mai multe ca la Wildfire şi e mult prea scump.

Concluzie

Chiar dacă acest telefon mobil numit HTC S710E Incredible S are un preţ piperat, nu cred că vei găsi o alternativă mai multă la acest preţ deci are un raport performanţă/preţ foarte bun. Făcând o comparaţie sau un versus, este chiar mai bun decât HTC Desire S sau HD datorită ecranului ceva mai mare şi a unor specificaţii deci mai bune.

Te-ar mai putea interesa