HTC Gratia Aria

Acest telefon mobil HTC Gratia Aria (A6380) este un telefon mobil mai ieftin sau mediu ca preţ de la HTC şi e disponibil în magazine, chiar şi la acest magazin. Astfel acesta costă undeva la 1290 lei.
Telefonul vine ca o alternativă la Legend, fiind o combinaţie între Wildfire şi Desire, dacă pot spune aşa.

Poze

În mână

Se poate vedea că telefonul este destul de mic…

Oprit

… dar este cam pătrăţos.

Desfăcut

Dacă îi scoatem bateria atunci vedem că interiorul este galben.

Pachetul

Aşa arată pachetul.

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Are ecran de tip LCD TFT, fiind unul senzitiv de 3,2 inci cu o rezoluţie de 320 x 480 pixeli. Ecranul redă 256 mii de culori. Telefonul poate fi conectat la reţelele 2G şi 3G, are conectivitate GPRS clasa 32, bluetooth 2.1, wireless b,g, are port minijack de 3,5 milimetri şi microUSB versiunea 2.0.

Procesorul este de 600 mega, memorie RAM 384 mega, ROM 512 mega, iar sistemul de operare este Android versiunea 2.1. Poate fi introdus card de memorie de tip microSD de până la 32 de giga. Există variante care au card de 2 giga inclus în pachet.

Camera foto este de 5 megapixeli, dar nu ştiu dacă poate filma şi în HD.

Durata de convorbire în 3G este undeva la 350 minute, şi 420 de minute pentru 2G. Durata în regim de aşteptare este de 400 de ore pentru 3G şi 360 pentru 2G. Valorile sunt mai mici faţă de cele ale altor telefoane deoarece bateria este de 1200 mAh.

Foarte important pentru unele persoane este suportul pentru radio şi trebuie să menţionez că are aşa ceva. de asemenea are şi media player sau audio player care redă o multitudine de formate şi fişiere audio şi video, deci media.

Plusuri şi minusuri

Un minus ar fi faptul că este cam scump, dar are multe motive pentru a fi achiziţionat. Motive cum ar fi camera de 5 megapixeli, sistemul de operare Android, suport pentru carduri de 32 de giga de tip microSD şi multe altele.

Concluzie

Concluzie e că acest telefon mobil HTC Gratia-Aria este o alternativă destul de reuşită la Desire şi Wildfire, fiind ma ieftin ca Desire şi mai scump ca Wildfire, dar este o combinaţie între ambele.

Te-ar mai putea interesa