HP XW477A4

Probabil că despre HP XW477A4 am putea spune că e un gadget la câte dotări are. Cu siguranţă e un monitor premium datorită dotărilor sale cum ar fi ecranul IPS de 24 inci şi toate tipurile de porturi digitale existente pe piaţă (mai puţin Thunderbolt de la Apple) înglobate. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » destul de bun pentru ce poate, iar garanţia de 3 ani e ceva te va lămuri că e vorba despre un monitor bun, iar dacă vrei o garanţie mai mare atunci o poţi prelungi la maxim 5 ani pe puţini bani.

Poze

Dual monitor
Întors

Specificaţii tehnice

Monitorul LED HP XW477A4 (cunoscut şi ca ZR2440w) e un model destul de actual cu o diagonală de 24 inci care are un timp de răspuns de 5 milisecunde şi e foarte bun pentru vizionarea filmelor de pe discuri Blu-ray. Din păcate, spre deosebire de alte modele, acesta nu are tuner TV sau boxe, dar are porturi de toate tipurile printre care ar trebui să le menţionez pe cele mai importante cum sunt DisplayPort, HDMI şi USB. Fiind de tip LED e normal să nu consume mult curent şi de aceea consumă doar 59W fiind o un consum foarte mic dacă e să luăm în considerare că are o diagonală mare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; greutatea e de puţin 8 kilograme; are multe porturi populare (XW477A4 are şi port VGA ceea ce vă asigură că o să puteţi conecta chiar şi monitoare mai vechi fără vreo problemă); dimensiunile sunt reduse aşa încât nu va ocupa prea mult spaţiu pe birou faţă de alte modele de 24 inci. Contra: preţul e cam mare şi din câte am văzut nu are VESA sau s-ar putea să mă înşel.

Concluzie

HP XW477A4 e un monitor util în proiectare datorită unghiurilor de vizibilitate bune, ecranului mare şi mulţimea de porturi disponibile, atât de tip digital cât şi analog. Dacă vreţi să vă uitaţi la filme la un monitor de calitate atunci XW477A4 ar fi unul destul de bun, iar dacă vreţi să-l folosiţi la jocuri atunci trebuie ştiut că se va descurca decent. Alături e un clip care prezintă restul gamei din care face monitorul de faţă, dar şi cum îl poţi roti.

P.S.: Porturile USB ar putea fi folosite pe post de USB-uri suplimentare în caz că cele de la calculator sunt ocupate ori inexistente.

Te-ar mai putea interesa